One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想問下仲收唔收人?
新手一名
想問下有咩分別?
入左先
就儲夠50石,應該等聽日個pool先抽定再抽第4彈搏基德同光月好
同我相似既煩惱,我追路飛好定係抽新pool好,希望電話蟲好運D執夠多30石抽一下絆決戰pool
電話蟲好難見到咁我一日見得幾隻仲要唔中石,其實係咪2個pool都叫限定?好難揀
而家7周年,前夜祭,超新星,海賊祭都有限定角抽,會有唔同既篩選限定角,唔同既機率

岩岩第18下又炒,連出兩隻路飛艾斯

又炒左,訓教算
睇下打唔打到30石搏聽日一下新pool算
清哂卡普挑戰未?果度都有幾十石執
不過要睇睇攻略再打岩岩發現主線推完仲有關尾關可以推多次一次2-3粒石
其實個大連戰都幾肝打打下踏到回體又打過,不過我可能岩岩玩返只可以打東海真係秒住過
個個月都有,我玩既策略係拎哂d獎勵,如果有幸抽到加乘角就係嘗試下入20%內,不過今次睇落好難,1000 萬都唔知有冇20%
打到想死我打到東海1566位可能打夠50萬分拎埋紅紙休息

Btw想問下巴打呢,個潛在能力第三個圈明明開左,但我食返同角都隨機出一個潛在能力,係咪我有咩做錯左

要用鎖匙再限突先有第三個窿
原來係咁收到,唔該晒
絆決戰個pool 10張紅有4張都無
好似幾抵抽
仲有一粒鐘可以抽儲左30石搏一搏
10抽炒左
有冇巴打賣account 分身低進度都得,但想要有幾隻勁角

https://t.me/EUncleA
絆決戰池補到山治布琳
力屬波妮 心屬塔斯琪都出到 賺曬
岩岩申請左
呢30石比我呢幾日追新路飛實在好太多了
恭喜哂啊比達巴
超級歐洲
靠你隻薩波艾斯幫我地攞多啲分啦
30抽全垃圾都係儲番石抽周年算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞