One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

想問下假設要食哂幾隻羅,係咪要全部限界突破到金鎖匙前先好食?唔想再重複犯錯
想問下 新手 是咪可以入抗了?

抽咩角最好 唔該
因為你只開了2個潛能

如果呢個時間食自己, 會random 加呢2個潛能. 1個相同角加1level.

如果你只開一格, 本身level 1, 食4隻相同就會第一格升到 level 5
可以加我

唔好意思呀想問清楚咁素材個幾隻幾羅其實係咪冇需要限界突,主要都係睇要升個隻限界突破有3個潛在能力洞就可以去馬食同樣嘅角

定其實要揀潛在能力盾食到想要嘅能力先再食同樣嘅角升

Btw已add打巴打
正確啊, 做素材的不用限突
升個隻要限突到有3個潛能洞就ok
3個洞都升到level 5 就用會有彩框

再升就要用金匙去突爆.
紅髮團, 比蕾, 羅傑, 路山,vs 角, 呢d 6星角會比較值得突爆, 另外有些5星都值得突爆, 例如知娜美

因為突爆要食超多突破石...
完全明白感謝巴打
仲有冇海賊同盟有位?
利申:30萬懸賞令
巴打可唔可以開多次波妮比我打定其實有方法可以刷到你隻波妮出嚟
你試下登出登入, 有機會reset 到
又打唔贏冇招二重必殺破唔到第4關個盾秒唔到
咁冇辦法, 艾恩好緊要...
或者上youtube 睇下有冇其他隊?
補左新羅同新路飛

打卡普挑戰又容易啲
話咁快又清曬

等睇後夜祭出乜角色
真係冇乜頭緒出邊個新角,超新星11人已經出左一系列新卡,凱多大媽又出到爛,大和又應該冇咁快,大連戰出可亞拉會唔會同革命軍有關?定純粹出個和服女角,唔通出天龍人(騎乘熊狀態)
v jump 講係艾斯 / sabo 雙人
未知係唔係限定

最尾出隻雙人黎咬人個銀包
個人猜測仲以為係一隻心屬超化角添
周年3隻3色連埋最近隻知波妮

羅渣可以繼續做心屬最強單體機
羅渣係真。海賊王
而家卡普挑戰心屬關卡都係靠佢,咁我夠50石仲追唔追路飛好
你抽到路飛池第幾下?

可能大連戰獎勵出呢
今次又1000萬 又多次機會嘛
第二彈拉左15下,16下有保底紅,都驚抽哂d石會打唔夠1000 萬

艾斯sabo 係絆決戰池限定

依家細分咁多出去 又絆決戰池 海賊祭池
唔特登抽個啲池唔會抽到
絆決戰有山治布琳,而家仲出埋艾斯薩波
仲有城堡 都係絆決戰限定
之後會愈出愈多了超呃錢
今次三船長同羅渣御田都係一樣,指定超スゴフェス先有得抽,今次miss又唔知等幾耐
終於過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞