One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
入黎多謝咁多位 LIHKG-1 同盟既隊友 好撚勁啊你地
我自己係無買羈絆藥 回到滿就打 同送果d 都用曬 先打到5x
見到有3-4 位巴打係打到 7x 8x 癲到(我有瘋狂幫你地打曬d 援助)
超boss 打到24 定25lv 200e 一隻王
keep 都1.x % 已經好勁 辛苦曬咁多隊友!

打最多係速boss
咁本身我地個團
都志在有打返一定既量算係咁架啦
香港地 咁多野忙 真係有事忙刷唔到都無辦法

大連戰
Twitter見過日本仔有團 全團好似排名100內 (10個人都係個人排名100名內)
依啲就真係癲...要先課爆抽夠角 仲要刷爆
其實輕鬆有輕鬆玩
不過都知道有人會想排名好少少
我都無偷懶 見隊友 打得咁勤力
我援助次數都有7x
打機係娛樂黎,唔駛覺得有壓力,最緊要玩得開心,唔講唔知原來隻女帝有得超進,就算而家抽唔齊骷髏頭,佢派獎好似都仲有券派,到時又要抽餐懵
同盟任務完成左會送兩粒 女帝超進料 抽3個就收工
女帝啲獎勵派左

同埋又有免費10連

利申 抽個吉 乜都唔啱

思其妹同Mr.2 都好鍾意
同埋記得公告內填問卷攞5石
又夠100石 繼續射第4彈
御田終於肯上船
海賊祭npc最後嗰關終於過到了
基德繼續無影
派彩送抽全金
要養生了
派彩出一紅,重覆
派彩全金,重覆
無料出一紅,重覆
又有50石可以抽
7周年第二彈抽下抽下已經去到21下,就黎到天花板了,但個pool得返12日,派唔夠石保證我一定抽到新路飛,我係咪抽下後夜祭好D, 唔中白鬍vs紅髮/馬可,都望中張新金卡

句野講乜?
你個box爆左 清咁啲野先
隻女帝是咪冇需要練兩隻? 我見進化後係buff左啲技
type屬性又相同

Cost就最低都50 又唔會落到巴奇隊加成

應該唔洗特登留都得

屌 辣殺
屌,仲未有萬聖節鷹眼
我想要萬聖節羅
萬聖節羅幾正,打知屬卡普挑戰有用
第2下後夜祭一張紅都冇
不過補左7周年金卡恐龍同霍金斯,好過冇
做咩唔谷埋路飛呀... 下一次可能要等半年
計過除非我課多百幾石,如果唔係保唔到底,第二彈已經中過好幾次卓洛,只係冇路飛一隻
可以直接Skip小紫都放棄算啦,等7月
奇蹟 雷利交換所5萬紅紙補到聖誕白星雪曼莉雙人卡 大家又係時候賭一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞