One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
你抽咩pool?
正常第3下10連出封面角, 第5下10連必定出新角
基本上你點都有一隻新絆決戰角
新果個pool 抽左1下only, 上次第1彈抽10下都冇新紅
WT100 活動仲以為有新限,可以儲返下石先
又係山路做封面 抽到驚
心屬10星有咩角防到封技再幫隊友解封技?
Youtube d人用隻娜美我冇:(
限定卡普
萬聖節巴基/新限不死鳥/限波妮/
仲有之前打活動掉落嗰隻黑胡子海賊團團員
27號出King Queen 限
黎緊到強韌 速 技 type再黎強勢

冇VS赤犬 抽唔到點搭
下個月應該係和之國
我以為新限會出大和

Queen 同King 都出限定
應該排隊都唔輪到佢地wor
jack出左,冇理由另外兩隻唔出,好彩卓洛巴提一提,差d想射50石落去抽不死鳥
有冇平民少少的鷹眼11星攻略
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/281805/comments/12040

爬左一啲comment既隊
呢隊真係相對平民

除左隊長係抽角 其他全部活動/決戰角

你本身有冇聖誕喬巴 和服羅 比比Rebecca v1呢啲
有呢啲會仲多相關攻略
呢堆反而冇

我抄左呢隊

但少左兩隻sup 角

成日明哥就死
手執羅渣御田問平民隊係咩玩法

唔知算唔算 跟到可試試
本身佢教呢隊個要求幾高
Support 其中一隻決戰角姐
你去打都打得返黎

但另一隻support限 就係為第4回合打明哥夠血貫穿個盾
整到穿透個能力先打得過 血少啲穿透唔到個盾都唔得
新手見送咁多抽,用埋果抽,請問係唔係可以開波?

都係拎送既石抽姐
冇隊員都係冇用

冇呢5隻
好似一般
而家啲pool開波好似
山治/路飛
薩波/艾斯
會全面易組隊啲
謝謝我再刷
因為見有大媽同凱多vs
無雷利就難攪啲 因為要佢減盾/增傷/俾羅渣開超化

下面啲sup除左重點娜美要boss關破防
其他要唔要都得 只係加少少3圍
隻山治/卓羅大連戰換 唔洗抽
係 好多隊都要隻雷利 睇來無緣
唔洗灰

岩岩雷利換左白胡子一樣過到
隻白胡子之前活動掉落 我諗你有掛

小小重點:
1-2 頭兩關儲技排珠 轉好山治入第3關

莫利亞 :頭2rd 輕按一下羅做普攻等佢招盾無曬
第3rd換卓羅
攻擊順序:3技屬後3心屬 羅渣排最後

明哥:白胡子開技 限橋巴解封 卓羅換山治
羅渣大技加超化
攻擊順序:山治>羅賓>橋巴>羅渣

Boss:
Rd1是但輕按一下普攻
Rd2 羅賓開技減盾 羅超化後大技 山治換卓羅後大技(sub娜美減防)
白故再開多次技
攻擊順序:3技屬後3心屬 羅渣排最後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞