One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想問下係咪重複嘅紅紙角就限突突破食左佢好過賣5000分比雷利
留多幾隻突破
同懸賞金而家係打小忍同鬼島

btw新盟友歡迎你
得閒睇下同盟資料
124/128
產已破,儲左千幾石抽新三,五百左右中魯同羅,之後直追基德,仆佢個街,課到補底先出
佩服,呢隻game全靠你地撐起
我都諗緊會唔會輕課幾百支持下
六周年同羅渣都唔洗課,今次仆直
77石幾抵買
鬼島任務愈打後愈派得多石,打埋先諗課唔課
課到補底,記得6週年過陣無課都儲左千幾石最後200抽補底先中路飛,最後車晒千幾石都係得隻路飛。但到依家都無課已經齊晒6週年過4隻
700石齊5星角 但冇新限
補咗御田 新索隆 新黑胡 6周年大蛇路飛 萬聖節鷹眼
路飛真係好難追,第11下出兩紅紙都係冇,好彩補左張阿普金卡
研究下先,狂打鬼島都會升懸賞?
我都差基德 暫時拉咗六下未中到睇到你咁都覺得唔應該再追
每個活動只會升10萬
你見到入面我地30萬係因為佢計懸賞個3個活動都打咗

狂打就係拎佢其他獎(石、突破料)
巴打三思呀,我絕對係因為心血來潮,攻略上根本冇需要三隻同時使用,所以根本冇必要追
原來係咁小忍50體仲未打得贏仲研緊用咩隊可以過到
但黎緊準備出海賊同盟既絆決戰

可以刷數既野 有機會可以推下個懸賞金啦掛
邊個鬼島任務?
喬巴任務,打完會跌果個素材,儲夠500個有1年內限抽,中間會派石/限突素材
小忍開潛粒細玉打小D體嗰關會唔會跌多啲
中玉大玉都刷滿 但細玉仲差30幾粒
600 石 補 新路飛同 御田
我本身都有你既諗法...

但打少體力啲個關
成日跌唔到限突素材 比埋啲渣既野
最後都係死死地氣刷50體
清楚 明白
睇snowman抽第一彈抽到20下先中羅,就覺得自己其實唔算差
而家d 神人唔止齊限, 仲要升爆埋個last tap 技...
癲架喎真係...

Last tap好似得鬼島先有一粒必升獎勵
佢升得爆即係自食幾隻先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞