One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我有三條囡,但新限得羅,預左打1000 萬,唔知幾時會再加同盟懸賞,希望出多d同盟比拼既活動,令人玩得積極D

大連按排位會有懸賞金, 另外海賊祭決賽都會按排名都有
咁又幾過癮,海賊祭都係每日三場算,大連戰我可以chur多少少
有冇巴打中過登入大獎?最好彩都係今日中D賞山治有3粒石
我中過C 好似有5石
一直都EF

係今日個免費十連出3紅
袋左15000
中羅仲有冇必要追路飛基德頭果3彈8/2/10 次 再追都唔知抽邊彈好得番2百幾
終於抽到羅渣勁開心
正 可以慢慢刷返哂啲主線
fb group見到
第一彈第7下真係可以咁癲?
第7 下35% 中紅紙
不過都有玩家出0張...
一張都冇可能仲難
之前儲落既石我抽234 彈,一共13下出左27 張紅紙,平均每下都有兩張,補唔補到就另計
手遊驚真係好睇運
有人2,3,4彈各10連就攞晒3隻7周年限

只可以講呢d 機會唔係屬於我

有愛就慢慢玩, 反正個pool 開成個月。
遲下好似仲有30石送, 大連又有石送。
真心唔明點解大連戰唔俾用肉,一定要用石回體,而家過百舊肉都唔知做乜好
你唔怕煩咪咁

雙jack+周年船
去刷啲關卡 一場拎廿幾三十萬經
打幾場升lv 回返大連戰體力咁再打

利申 用左呢招好耐 慳到石 但真係花好多時間刷
第1彈70連補到路飛..之後2,3,4彈各拉左一下補左禦田..咁就清晒D石
新金仲差KILLER同雷貝卡希望後日地圖前夠50石拉多下第2彈補番隻雷貝卡番黎
有冇巴打可以開隻波妮比我試下打小忍50體
有同樣煩惱 有冇有波尼既巴打可加個FD

705 936 753

想請問下食升潛在能力係咪都有成功率?岩岩食左5個必殺二重個個冇反應 好後悔
要食同一張卡先必升
不過可能會升唔中你想要個能力
原來係咁咁應該好難升到二重必殺個招
咁睇嚟唔好亂賣野比雷利以後留住D角先,我之前仲狂賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞