One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有隊萬用既, 不過好多人用, 比較易練出黎, 因為有唔同屬性角, 對金旗仔無咁大需求
羅傑, 御田, 知明哥(速明哥超進化), 黃猿, 剩低既可以睇自己有咩自由配
有人配萬聖羅封人技咁樣, 有人用餅乾人, 即係斬隊黎

純色隊就其實幾勁, 但對金旗仔需求高, 全部同一屬性無咁多一種旗仔, 用埋其他就無1.5倍經食, 同埋有啲針對剋屬既技會放, 揀對手黎打會有優勢
我自己就玩緊隊速隊(玩完萬用隊得閒練出黎玩既)
速凱多, 7週年速路飛(7週前呢個位都係用知明哥頂), 速典獄長, 海賊祭pool 5星雨之希留, VS速赤犬, 速斯摩格

同埋睇當期加成又會勁啲
屬性隊好處係好多時都同時食屬性加成同埋type加成, 感覺上好似易中啲
輸出都係靠角色有起碼2倍攻以上既技, 然後有啲針對剋屬會再打多下, 好似VS速赤犬咁最後會再額外打多下力屬角色1.5倍攻
唔該晒咁多位巴打咁我再搞搞隊野先
其實海賊祭玩隊野都係興趣
當然都要有咁上下戰力, 不過之後就唔係睇隊野幾勁
衝排行就只係丟石仔回次數係咁打黎升
海賊祭卷係咩嚟? 鬼島個兩關都打哂嘅

排名係睇下面條link?
https://トレクル.gamewith.jp/article/show/39528
搵到排名條link啦
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/264782

鬼島打夠分會有海賊卷比你抽海賊祭角色
用係海賊祭會勁d, 而且只需要20cost
放便你放入隊

原來係咁 我升下羅傑, 艾 sabo,黃猿 ,心羅,新路飛先

排位都係咁順住排?
新路我冇用過, 但死左隊員佢會加buff
你可以升餅乾先, 升餅乾可以組斬隊, 佢會buff 斬擊type
公廁斬隊幫到你
羅渣
心羅
黃猿

純色就等你抽海賊祭角色再講啦

btw睇同盟資料呀
唔好意思呀其實向邊到睇同盟資料
唔該晒巴打
絆決戰個動畫又長左
每次開都勁煩
後夜祭出
白胡子VS紅髮
馬可
仲要講定6月中大連戰係佢兩個有份

係咪唔洗擔心六月頭又出新限

Btw VS紅髮可以拖羅渣 夾到斬擊加成 抽唔到可以拖人地隻用
隻女帝成10億血 真係要成個同盟一齊打
每打完一次出去又黎多2次
幾時先肯俾人skip
煩撚到ON9
本身都已經長 仲要整多幾秒動畫
屌 已經堅係煩到癲
其實係點計
係咪都係大家夾份打哂嗰10億血
打佢嗰時死q咗會唔會扣啲咩~
你最後打到幾多血之後死左, 隻女帝咪扣幾多血
成個同盟一齊磨
不過你打得多幣又可以靠自己係咁磨
好似係
都唔知邊個諗 同一個動畫出2次
1個都已經夠煩

月尾
有無同盟重有位可以比我入
仲有冇盟有位收人
不死鳥幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞