One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
幾時先出萬聖節鷹眼,呢張係比較舊而我又缺的
隻鷹眼我抽中之後都好似冇咩上場機會
想要羅
冇耐之前我中左萬聖節紅髮,都係未上過
我萬聖節系列而家差鷹眼,知屬既限其實我有黑鬍波妮莫利亞,純粹想儲齊埋佢
隻GAME肝唔肝,係唔係要跑晒D活動佢?D活動會唔會有復刻
新手仲未好知點玩只係將好似好勁既組成一隊同抽晒石都唔知路飛同山治組合,300抽
剛剛收到30石抽第3下,都係補唔到king queen, 又出波妮俾我,呢排好似第3隻了
唔係羅
係索羅搭左知屬萬聖節鷹眼sub, 所以damage 輕減個度減左3rd
唔好意思 講得唔好,應該係大約2分鐘果個位 羅有一下break 打爆左boss個減傷

應該呢隻, 你用羅打boss 時perfect, 會減一個 “激減盾”
感謝 我自己搵左兩日gamewith同youtube都無idea
記得要升sub 能力到lv5
伸手黨一下 呢隻係咪抽返黎?
抽返黎嫁
oh no灰了
最後都係打唔到
係咪未突破所有角色?
睇片佢第5 hit 已經ko 對手, 應該好夠力wor
我係未突破晒 但boss個激減盾 關唔關鍵?
一定要消左激減盾先, 唔係會扣boss 好少血
咁無啦 我無羅果個support角 感謝師兄
打排名活動時會肝
依家咁普通打指定分數 打降臨/鬥技場就養生

排名/分數活動比較少會復刻 降臨/鬥技場可在復刻館打返

新手多數跑主線/解橋巴任拎石抽角
儲角色愈多 對應未來活動靈活度就愈多 愈容易過關

之後咪試下打活動 降臨 鬥技場
試拎不同活動的報酬
打打下你就發覺唔同打主線咁簡單
要諗好多解決方法

到你個box有咁上下成熟 (5個屬性都有多種功能角色)
就挑戰下卡普超難關
我全舊金
謝謝,原來諗返係抽中330抽唔中
睇返個倉好似唔係好組到一隊適合既隊,睇黎儲石抽多D角唔好再抽路飛同山治
咁我跑住主線,同睇上面巴打分享既片唔係無腦按按按
330抽
就算唔中路山 都應該補到好多其他角啦
隻驚除左5星限 有啲4星都好有用
通常no.愈後愈新 愈新愈有用
得閒可以了解下

抽完望一望以為中哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞