One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
1個月出7隻限.....
已經痴左線....
有艾波,好想有一隊可以過哂3關,唔想轉好煩
唔轉隊難啲喎
開定三隊左右碌都唔想?
就算解到晒異常, 打到後面唔純屬性未必夠大力
好懶,會再研究下,我掛左艾波,大家盡情享用
有新路飛,羅渣同禦田
黎緊抽邊個pool好
太多限好難揀,雖然唔係話抽就一定中
咁難打超Boss痴線
冇新限新路飛力屬都過唔到
隻野預人分工打
我個同盟無人打過唔知係咪未放工無得打
見到個同盟得2個人都打到15名
真高手係唔需要同盟
海賊王都唔需要同盟
係公告到驟眼睇, 隻VS白鬍紅髮同不死鳥好似廢廢地
無乜特別都係加攻同加攻
海賊祭就隻不死鳥係打2倍攻再成隊回2.5倍血, 好似有啲料到
唯一係隻不死鳥招技可以回唔俾轉珠3回合
但係咪真係有用又唔知
有新解debuff就自然會出新關做俾佢,而家苦惱緊抽第20下新路飛還是後夜祭
why not both
頭先小試牛刀,打速屬劏左兩億幾,本來可以多少少,以為可以捱到佢一野
原來將手機時間轉做日本時間
之後打絆決戰就唔會係咁出現女帝個畫面
大家都好積極
暫時可以用1隊打3色普通boss, 但打超boss就要再諗諗
一隊打哂咁顛? 今次贏超boss派咁多券 好快換哂啲野
我用艾波可以,但暫時未去到加debuff既lv
個同盟好似得我一個係到打超BOSS
打力同速都好似打得億幾兩億, 但打技屬可以打到成8億幾力隊癲的
力隊真係好大力 不過用基德成日唔記得禁最後個下
打普通boss 打到31level開始卡卡地 一次殺唔到女帝
主要係基德一隻包晒三種增傷, free晒四隻角出黎玩
仲要有御田和珠, 鷹眼雙人上幽靈狀態再2倍傷
可惜得兩關儲唔切VS艾斯VS效果, 唔係再有熱傷增傷就誇張啦
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/279337

Game with 個砌隊可以17億

冇VS艾斯
佢VS效果同chain提升都好獨特
又冇野取代到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞