One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
都應該唔係好多咋 可能得二百令三百到?
主要都係靠解啲任務同卡普挑戰打下石儲下
又忍咗好多次嘅新限 先有得抽下
我冇玩 純粹enjoy抽野儲卡個感覺
今次差基德未有 心思思想追
炒左抽唔到羅渣又要儲石
有D想直賣重複紅限比雷利換張5萬分搏
7萬個張年內限試左未?

同埋可以衝下活動先喎
最終獎勵都係年內限
個張換左都係炒左,狂打鬼島搏一搏
昨晚心血來潮課左77石,第14下二彈都係未邀請到路飛上船有石先再抽,不強求了
無謂強求了 等遲啲下次再開就會好易抽中
比達巴係咪都未中到基德?
三船長只有羅,基德睇落好暴力咁,新金卡都係得卓洛,因為我集中抽第二彈,鬼島喬巴任務補到萬聖節紅髮已經幾滿足,而家118/128
果然冇令我有希望

每日免費
今日出兩紅
知甚平 技布魯克

10000分落袋
覺唔覺今年7週年d活動無六周年多
免費抽咁多日都係得1紅
不過今日出左張新基拉
我得5000分
冇期望就冇失望,星期三就大連戰可亞拉,1000萬分獎品封頂,安慰既係7周年3條女都高倍率
周年大連戰好恐怖
個個都好齊隊 高倍率咁打
預左,有新入坑好有衝勁既,又有抽滿抽齊既老屎忽,可能打夠1000萬收手
今日免費抽補速凱多,116/128
抽到爆哂box.. 太多角
幫幫眼如果想用新羅做頭 咁樣組斬博隊得唔得?

六週年之後就冇咩玩
岩岩回鍋 抽到一堆新限
想請教下有邊張有用
心泳衣女帝
力三將星
新力赤犬
路飛山治雙人卡
速凱多
技和服索羅
知摩利亞
赤犬vs艾斯
大媽vs凱多

太多新卡唔識用 vs卡又唔識用
求指教
砌隊唔洗全部都加攻角既

索羅 羅渣 羅全部都加攻角
唔洗咁多隻既

你換羅渣做鬼天丸解封分分鐘仲有用
收到
而家d新技能水蛇春咁長,i go to school by bus
全部都有用
Vs卡 組隊時揀是旦一邊做隊長或隊員
另外打關時滿條件多招vs技
簡單嚟講一角兩用
缺突破果啲經驗水樽仲可以係邊打一次過升番咁多隻都幾缺
19號打大連戰
打關既報酬會比唔少
你打關用個啲角色都可以升到個個數值(唔洗飲水既升法)
今次大連戰加乘角最高係咪果三條女?仲會唔會再出
3個囡囡最高倍率

個list 已經出晒, 今次算唔錯, 拉6下可以齊3隻1.6 pt 角

不過人人都有pt 角情況下, 實打到pk....

今次要打到1000萬分...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞