One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我等緊大連戰派彩之後再倒
結果只係補左新毒龍同幾張type限

30抽中左 yeah!!
恭喜哂巴打你地抽呢個pool 都好好運
唔知係咪日早幾日用哂d運,連續兩日電話蟲一粒石都冇
連動抽石活動幾時有架 點解我唔覺有link既
無你地咁強運
不過都中到隻槍佬組合
終於有隻高倍率既野心隊長
我地落曬搭

到底後夜祭出啲乜呢

記得有巴打提過大和
如果後夜祭出 會唔會課返黎
☆合計777777個虹石抽獎連動活動☆

時間: 4/26 (11:00) - 5/12 (10:59)

參加條件: 於'彼此不和者的共鬥戰 白馬巴托關卡'獲得100活動pt或以上即自動參加

抽選時間: 5/13 - 5/21
報酬派發時間: 5/24 順序派發

報酬内容:
虹石777個 7名
虹石600個 25名
虹石500個 50名
虹石400個 100名
虹石300個 500名
虹石200個 600名
虹石100個 800名
虹石50個 1000名
虹石30個 2000名
虹石20個 3000名
虹石10個 4000名
虹石5個 8000名
虹石3個 10000名
虹石2個 14643名
虹石1個 33052名

應該有打白馬巴托個關就有得抽了~
啲限定出咁密 一個月都出2~3 隻
又分唔同pool 限定 追唔到咁多
佢咁樣出嚟cap 水都由佢算
相信遲啲會抽得返
今次無coin打?
後夜祭應該6月先出
有冇機會係大和?因為而家打緊鬼島, 我覺得有機出大和

同埋之前講會出 VS黑鬍紅髮
我想問下BIG MAMA VS獸王凱多果張卡勁唔勁

https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/2023
你可以係呢到睇評分
VS大媽凱多會分開擺, 因為VS卡其實入場只係揀其中一隻入, 其實即係兩張卡黎, 只係放埋一齊, 所有強化共通咁樣, 不過又無得同時上場咁解

有5倍攻既船長就已經係有最新既強度, 之後睇既就係有幾多解異常或者增傷/轉珠, 做船長就睇埋咩條件有5倍攻, 好似VS大媽凱多咁, 兩隻都係三屬性長駐5倍攻, 就為之高火力而且條件容易

只不過依家啲新既船長開始都自帶啲解異常狀態, VS大媽凱多就無, 要依賴隊員解異常, 睇之後啲關會點出, 越多解異常狀態就會越泛用同埋keep到長時間都唔過氣
其實VS卡係主要用黎打海賊祭
定係其實平時打關卡都有用
其實無分
無論打海賊祭定關卡都係睇你隊野點組
海賊祭就睇你有既卡點組埋一隊係全隊都食到大家既加成, 本身招技又大力/有用
關卡就睇你點組到一隊係可以解晒關卡所有會有既異常狀態, 而又有足夠增傷傷害打爆隻BOSS

所以依家啲關卡成日都一堆異常狀態下, 我自己會多數用啲有解異常既船長, 呢張VS卡少左出場, 但呢張卡傷害上係頂尖, 我都難講到之後出場率高定唔高, 都係要睇關卡
呢隻game一定係越新既卡越容易打新關, 因為官方做球好針對性, 舊既卡就要諗多啲點組隊, 或者可以睇下巴哈每次關卡都有好多唔同既組隊可以抄功課
OK,THANK YOU巴打
我而家度緊點打技波尼同打友情之證返黎....
補充返
依家官方個走勢都似係越黎越多異常要解, 出啲船長又解異常, 隊員又同時解兩三種異常
純高火力既船長似係會越黎越易過氣
利伸返, 純鳩估
隻艾斯薩波打海賊祭幾勁
想問下其實係咪應該襯七週年抽哂d石
佢d buff 冇分type 同屬性
放係咩隊都得
留意雙人卡唔計屬性
玩唔到純色隊, 佢食唔到純色buff
其實海賊祭有冇咩隊介紹
暫時都係亂咁擺冇咩研究

大家有冇得比下意見

羅渣
心羅
艾斯薩波
黃猿
速餅乾
羅傑, 艾 sabo,黃袁 或者心羅,新路飛
有冇打齊鬼島?
應該有2張海賊祭卷, 放埋海賊角入去

gamewith 有海賊祭ranking, 可以參考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞