One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
個ac都叫有海賊王 大媽凱多呢d新野
之前係想玩返既,但多左好多野 又冇乜心機follow返,同埋好似好肝咁
一直以黎都係登入下拎石抽下免費抽就算
加上有其他驚玩緊

而家有好多5星都唔知拎去食升技定換300pt好
第一彈 一隻新限都冇
留返睇下洗唔洗限突升完 食自己升石板個能力仲抵玩

反正賣完賺啲points 除左依家個張7萬point係年內
大部分時間雷利交易所啲野都唔太重要
好耐冇玩
你地點知第一彈係會易出舊野/重覆多?
我淨係知第一彈係有3隻新限
第二 三 四彈就海賊王+御田+一隻新角咁樣
想問下有網頁可以計定自己計?
唔該
升海賊王羅渣做船長
5*揀啲萬用啲既升先, 突破左之後先食自己
萬用意思係解啲異常狀態果啲, 咩封咩船長無效解盾果啲
就係唔知邊啲金卡有用要升邊啲可以食咁樣多咗好多新嘢
冇研究點處理 搞到爆晒位
想問激突千両巴基果關要點打
4彈都70抽都無新限
ching 強運
有冇清可以幫我睇吓升邊隻同埋砌邊隊比較好
新金卡係咪無得好似之前打副本攞技書
要食屬性通用技書?

每日有唔同屬性關
0體可以打4次
新入坑?
通常都係睇打咩 先砌隊
屌你第7連35%
得兩張紅衰過15%
同埋係咪應該每彈既第一下30石都要抽左佢?
金卡真係好難講比你聽

太多&有啲真係特定關卡先有用

你一係cap圖 都可以點啲大路野/好常用既你聽
可以慢慢升
7星 呢關?

https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/234929

呢關既志在拆啲負面狀態
第4rd 拆減傷盾
王關 解攻擊力down+邪魔珠(3回合船長無效)你解放升齊就自動解到 唔洗理
報告一下,共13下十連
第2彈 9抽
第3彈 3抽
第4彈 1抽

補左3張7周年限定囡囡,但新卓洛killer甚平一張都冇出過

補了三限:7周年羅,卓治v3, 速凱多

出紅率都ok, 但重覆既真係唔少,而且係集中重覆某幾隻

而家仲有25石,諗住夠就抽下第一彈,追新路飛追左9下都冇
唔洗麻煩巴打啦
我都唔係真係玩返,冇心機上返手
都係上線抽下野 爆晒位唔知點搞姐順便上黎放睇下巴打收ac姐
同埋想知應唔應該每彈頭一下30石都抽一抽?
頭30石好似乜都無保
志在慳啲咁

想賭運氣咪抽下
抽左了
total抽左我500石,剩1800石
中周年路飛+羅
補7隻限 77>84限
唔知叫唔叫好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞