One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
係呀
我仲肝緊入10% 勁難上分
10% 而家要幾多分?
約3200萬
我啱啱先hi到3000
到底啲人點打到成億出嚟
兩位巴打已經好chur, 我守返40%內算,今次冇20%內就冇300萬懸賞,拎唔到喬巴任務d石住
要20%先升懸賞金?
各個range有唔同,冇記錯10-20%內就300萬,21-30%內就250萬,31-40% 內就200萬
懸賞金係咪要等呢啲限時活動先有得升?
完左今次就等絆決戰?
應該係,等佢公佈啦
今次打左1500 萬夠哂皮了
冇兩位巴打爆咁勁

志在保30%內算
上面啲數字好大 推唔郁 好恐怖

利申 見比達巴抽到艾斯sabo 我都手痕抽都中左
我地個同盟起碼兩個人有
正!藥水我都有d存貨,應該可以打多少少
如果大連戰停喺下圖你話幾好
今次真係好癲, 平時1300萬可以入到10%內
我都手痕呀 又唔見我抽中 全重複呀頂
打完4個小王通常都跌%
痴線㗎 要靠亂入同boss跳分先上到
11-9%果到打到我崩潰 係咁升少少又跌返啲咁
今年聖誕節開始玩日服, 計埋今次先打左4次寶藏, 完全唔夠卷換返d 舊角色
之前台版d 舊角色都會半價出售 宜家打一次先 3萬左右 如果要限界滿大約要12000-13000一隻 幾時先搞得曬d 舊角色.......
其實係咪無半價?
ching 最尾入唔入到10%?
入到 7%咁上下
下次都係量力而為 攰到死
之前加乘角有兩倍或者1.8倍,今次3隻最高都係1.6, 仲要好多人都有,真心佩服上面既巴打
其實交換所個D角,係咪150幣D限角已經冇咩用因為我見自己都幾多隻重複,諗緊係咪拎去換5000分就得
抽獎中左20 石
舊限感覺有用既得返啲有特殊support技

例如貓 速路基 雷利 柯拉松呢啲
連啲support技都升好曬既咪拎去換5000

成日每月雷利交易所都50000換5000架啦
都講得好岩50000換5000,咁我拎黎升爆佢先算
咁堅頭先岩岩儲到50石又倒左落海

中左200石
恭喜巴打
我都係
第4彈第7下剛好50石轟落去
中左重複既微微雙人v2
我個基德 禦田夢無咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞