[月經] iOS集中討論區 (177) 14.5 Facebook食屎

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
係唔係未有講幾時有
我search完都係得介紹
話下半年先有 我估跟watchos 8出
"When we work on making our devices accessible by the blind, I don't consider the bloody ROI. If you want me to do things only for ROI reasons, you should get out of this stock."

-Tim Cook

原來Tim仔咁型棍
環保都係
Tim Cook tells climate change sceptics to ditch Apple shares
https://www.theguardian.com/environment/2014/mar/03/tim-cook-climate-change-sceptics-ditch-apple-shares
本身用緊ipad pro 9.7
如果想換應該換邊部好
Airport 都得啦咁
唔會
呢d咁on9既所謂功能我次次都一定熄左佢
出現左呢個差唔郁既情況之後我更加每次發現佢唔郁都會入去著一次熄一次睇下係咪自動著左
多唔多人用magsafe wallet 買唔買得過
我都係無線叉叉唔郁
線就好似無問題
睇黎係bug黎
第一次玩?
轉唔到 你出線就係港共網絡想轉都唔得
唔撚知
要Portable 就iPad Pro 11
要mon靚唔怕重就12.9
中庸既就iPad air
要平就等iPad gen 9
要最細就等iPad mini 6
用緊唔推薦,啲卡要拎出黎先拍到
想要新ipod
4.4mm個頭直徑大過12 mini厚度
有冇人知如果喺豐澤買iPhone 如果一開盒部機就有瑕疵嘅話有冇得拎去Apple 換?
利申 幫朋友問 我本身叫佢唔好貪平幾百去返Apple store 不過佢話要trade in 都冇辦法
有冇巴打試過換返新機
小弟想問下
新機過data kick住係正在準備傳送嗰版
試過Reset都唔得
到底有邊度出錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞