[月經] iOS集中討論區 (177) 14.5 Facebook食屎

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
負皮個d可講下點del search record?
食指都feel到
出面好多引戰post不如開個引戰台俾佢哋入去慢慢鬥
出面成日都話啲ifan見唔到apple啲衰嘢
明明呢個post成日都笑apple柒
14.7b1 modem 低過 14.6 RC
ifan點會唔知apple 啲野
淨係呢個星期airpods max插線都聽唔到無損已經俾fans笑到面黃
唔預自家產品簡直傷透ifan
有個以為iOS 無back gesture
明明iOS 7(2013)已經有
Android去到8 (2018)先有
唔知佢係諗住wwdc先有驚喜出定係點啦
但今次咁樣等唔切+冇機support嘅情況下宣佈lossless都幾怪

如果wwdc搵半粒鐘一次過講哂lossless/新耳機/新ipod/同其他音響名牌合作就唔同講法
我覺得佢有機會係正式出之前會預返自己野
apple似係想搶先其他串流公司跳出黎話自己會免費upgrade
之後再慢慢搞
詳情可以聽下jon prosser個講法
用airplay連airpods呢個idea講到似層層咁
我都信嚟緊會有更多資訊
只係覺得依家咁宣佈好怪
明明wwdc好快就到點解唔等埋
又唔出新野support如果WWDC先再有野update都唔差個半個月啦
好似話想製造一個話題去分散單官司既注意力
如果airplay 到airpods
都有 16bit 44

都已經好好
肥Phil
Hair Force
上庭個look好型棍
唔會刮手咩
fugly🤢🤮
有ff過新ipod換餡唔換殼
support lossless
有冇相睇
刮就唔會嘅
但應該比以前圓邊更易撞到邊角

FF should be:
12 mini機身
冇M額(因為閹哂影相/生物解鎖)
type c叉電/過歌
有哂3.5/4.4頭
base storage 256GB $4999
想問下14.7 有冇咩新功能
打算今晚拎部ipadpro 上左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞