[月經] iOS集中討論區 (177) 14.5 Facebook食屎

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
到出iphone 13就會變80%夠鐘換機
好似得HomePod mini同airtags叫做比較值得買
HomePod mini有興趣既
不過平得$50,又唔知出到去會唔會俾人搶哂
用魔法卡都係$719送埋上門
咩係magic card
airtags係咪入得太多要清貨
人人都係4個夾份買
個Bose soundlink mini portable speaker 入左水好似差唔到電,有無人用緊 HomePod mini, 方唔方便,有咩優缺點,音質如何?
既然cal完即係依家個數字係正確
即係你之前唔覺跌緊個數字係錯
咁依家只係回復返正常 有咩咁需要叫春
Apple Music‌ beta for Android has multiple warnings within the app that inform users that streaming audio at lossless, another term often used for high-fidelity streaming, will consume more data and bandwidth.
快啲快啲
spotify公佈咗會有但未有細節
競爭大 通常一間話出其他一定跟
12pro 雙卡拎一部機開心d
apple有得試
講都費時
想知download左14.5.1 更新但係冇安裝 等佢再出新version 嗰陣使唔使安裝左14.5.1再安裝最新嘅version 唔想update14.5.1 驚lag
有冇人成日都收唔到電話?
屋企人呢排成日都話打比我飛左去留言 但record又睇唔到佢有打過比我
用緊xs 前排跌左落地下,之後no service左兩次
想問下iPhone 換電係咪即日拎得返?
我上年係
原本kkbox 出hires 心思思想轉會
宜家試用完14日可以慳返回歸apple懷抱
我最主要係唔想比公司響off duty之後響度煩我

多謝樓上報料,買咗airtags, 同埋leather loop都有八折。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞