[月經] iOS集中討論區 (177) 14.5 Facebook食屎

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
出部Hi Res iPod都好呀
咁咪又要出返3.5
希望有新airpods pro
但再出AirPod pro 梗係有啲驚
一陣一個update又將啲功能變到得番普通AirPod咁
airpod max會點support?
應該hardware 已備

Software update 就可以support 個高嘅codec
希望真係聽日出

有冇人同我一樣成晚都叉唔到電係咪要搵天才吧了
應該冇咁快掛
屌 好撚期待
其實應該要等埋14.6
以apple 作風
9成只會support max 同新airpod 3
Apple Music‌ beta for Android has multiple warnings within the app that inform users that streaming audio at lossless, another term often used for high-fidelity streaming, will consume more data and bandwidth.
比埋 airpods pro 玩啦
我個music係sub年plan 唔知到時有冇得upgrade
AirPods max有條lightning to 3.5線賣緊
新iPod(如有)可能真係會keep番3.5頭
可能最後得HomePod 用到
Support Airpods pro/ Airpods 3
之前14.4試過一次,依家升咗14.5 唔見有

利申 12pm
用MAC既巴打係咪都係用safari 上網,
我發現有啲網喺chrome 好快上到,但safari load 好耐都load 唔到
唔知點解咁
我啱啱熄左最佳化果個冇事了
真係愈黎愈廢好多時唔覺開左noise cancelling唔係夏天出汗既話寧願用返有線
Chrome係快啲,一直都係用chrome.

Tidal都出黎搶Apple Music
知唔知啲password / bookmarks 有無得轉過去chrome ?
搵到個extension 但剩係喺Windows PC run
應該冇得搞,之前去外國網買嘢都試過load死,其他網又冇問題
不過handoff,keychain幾方便,一直用緊
正常情況 chrome食ram啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞