[月經] iOS集中討論區 (177) 14.5 Facebook食屎

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
就12 Mini紫啦,做副機絕對勝任
我都係
12pro
Apple 食撚左屎
According to Miani’s sources, AirPods 3 are already ready to ship and Apple is expected to announce them via a press release on May 18. He also suggests that Apple could announce a new Apple Music HiFi plan on the same day.

仲有4日,等睇又係流料
根本都無fix過
一到夜晚睇片就見到佢閃 好辛苦
然後成班喺度打飛機話支米有aptx,音質會靚過airpod pro
等睇同蘋果爹隻老翻AirPods 3一樣樣
tiny wings有update
我都有用an,最憎就係小米
都要成千蚊 咁仲買你小米做乜鳩
出hifi plan
N年冇開過
我對airpods max係咪有用武之地喇
抄得好足,唔知會以為airpods pro出左黑色
呢一千係信仰
個icloud save仲喺度
無論佢出咩、吹到幾勁賣幾貴都唔會洗得走山寨、抄襲、偷資料同爆炸呢啲形象
但梗有班中坑會好自豪話平過你又勁過你、買apple正傻仔云云
硬係覺得華為比人踢走之後
小米獨大 oppo 同vivo 都唔夠佢市佔大
所以小米開始唔走價值比路線
小米旗艦同Samsung 價有得揮
你睇隔離小米Post咁多人買佢啲貴價旗艦機就知
係信仰呀
以前就性價比搶市場
而家就賣貴返同正牌差少少
買黎都on鳩
小米fans覺得小米由當初俾人笑山寨廠
到依家終於可以明正言順做「一哥」好光榮
Samsung同Nokia都有中階靚機
係得d中坑先拎部小米
山寨一哥
蛆蟈蛋大鳥
仲要機海到離譜,每個月都出幾部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞