[月經] iOS集中討論區 (177) 14.5 Facebook食屎

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
呢樣野拍馬都追唔上youtube music
其實YouTube music有無人manage
其實YOUTUBE都係有拼音名,睇到好燥。
用緊YOUTUBE PREMIUM
可以
spotify唔知點解成日sync唔到個local files個album art落部iphone到
咁我Spotify 完左都過檔

你check 下係唔係防毒軟件block 左防火牆
之前次次都要off 防毒先sync 到
首歌過到, 但專輯封面過唔到
我都積極考慮緊過檔
youtube music 好差
佢search 埋D youtuber up 上去既片
搞到唔算太熱門又認證左既歌
會好多版本
用過幾日就放棄

youtube muaic 係最唔統一既串流app
所以我咪話apple music呢樣野拍馬都追唔上youtube music咁亂
唯一有樣好就係可以聽cover既歌
聽真無損要轉返有線 連airpods pro max都做唔到無線
成件事冇夾過咁 好唔apple
AirPods Max都唔Support Lossless Audio

Tim Cock:請課金AirPods Pro Max
仲以為會開放
要插多舊嘢不如帶dap
利申:古代人,仲日日帶黑磚返工放工聽

課金啦
PB3上RC load好耐
原來係出 Beats Studio Buds, 唔係 AirPods 3rd gen
Beats Studio Buds 好似正過 AirPods Pro
呢隻有咩特別?
仆街 黑色出晒係beats度
識玩

用錯表情
>
我用開日本apple music
我電話系統一轉英文,佢啲歌同人名就會變英文
用中文就完全無問題,歌同人名都係用日文字
不過用落真係方便,同埋我覺得啲歌算幾齊
又幾型
唔知用咩chips
出埋14.6RC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞