[月經] iOS集中討論區 (177) 14.5 Facebook食屎

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
睇下可以
但唔洗叫春
我都冇話唔可以睇
但唔使咁介意
12promax launch day 用到而家半年都100%

我介意佢太勁⋯驚唔準
cal完就跌咗4%
每跌1%就開一個post講 可以開到4個post架
我up完由100直插94先講下
想問你地有冇試過用siri關wifi....
有bug熄唔到...
14.4果陣好似都冇事....
梗係屌米啦, 比晒千蚊買垃圾
下次出門口舊電無左10% 又開個po

btw 都算係咁啦, 我部12pro 一出就用到依家先跌左3%, 都算合理啦, 諗返起部7plus 79%, 部6 得返60%就已經好好
我部12pro係day1就買
用到而家都係100%
我都唔知係咪佢壞鳩左

不過呢啲野好邪 通常一講就開始跌
放心,到14.6會上返100%粒U會變左M1
我12 pro max 由day 1 用到今個月初跌爆換機之前都係100%
不過我唔打機,好少會chur電chur得勁。如果成日打機一日叉幾次個啲應該會跌得快啲.
12mini一出就買,而家都係100%
14.5唔想比app tracking係咪off咗allow apps to request to track 就得
都唔知做乜講直插都會有咁多負皮
我又唔係每跌1%就講一次
法國一講呢啲 topic一定有負皮
14.5真係幾lag
唔使理佢哋,一下跌幾個%又真係嚴重啲
仆街
保養都就嚟過期
唔care啦
到時一係換機一係士多換電
我地講緊iphone 11既battery calibration
唔係話用左成年跌1%個堆鳩叫
我係on左佢,等d app問我先會揀ask not to track
想睇下邊d仆街app會track
樓上有巴打cal完真係變返100%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞