[月經] iOS集中討論區 (177) 14.5 Facebook食屎

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
想問下喺APPLE SHOW某啲公司卡片,証明係員工
買野係會平啲?有冇人試過

我記得幾年前買野佢問過我,唔知而家重有冇
epp? 你公司有join的話hr應該會俾人知
原裝Eartips真係會,之前我嗰Post成日屌到戴得耐會腫痛
之後換咗Final Audio E Type就冇再試過腫痛

我睇返嗰陣影包裝盒既相係19年6月中,冇記錯嗰陣香港未正式發售,係美國既朋友寄比我第一水既貨

唔覺唔覺用咗兩年,粒電仲可以玩到7-8個鐘

BTW 睇吓嚟緊嗰隻Studio Buds有咩新野放落去
musicOS
有同事今朝都彈
佢原因係未update os
airplay 2好似上唔到96khz
要update先冇事?
條jer仔去到hifi
去唔到Hi res
平5% 都好呀
買MacBook air 都平差唔多400
我有呢條嘢
係咪講緊airpods max嗰條
我都諗緊買唔買
Airplay2 好似得24bit 48khz
都算hires by definition
想問下apple id 如果轉左區
一般會有乜影響
airpods max嗰條都唔得
iOS 14.6 RC 電量幾好
我自己都有對
但佢有樣野衰有時帶上耳得一邊有聲要重新連線
講緊hifi姐
hires已經放棄左
Apple Music個List會無哂
咁app store 果啲有冇咩影響
想轉去英國
淨係一個apps冇得down其他

靜係影響到Apple music 你有download過歌就會無晒
用開streaming 就無所謂啦
用40mm啦,反正個扣位縮入去會好睇少少
去番iPod classic年代
成部機淨係做一樣嘢
就係播歌

如果復古埋個click wheel就正
有冇人Apple ID 地區用緊台灣? 用唔用到香港信用卡俾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞