一人一份你做過最伏既工

661 回覆
1347 Like 18 Dislike
fg返工三日就話我點解未上手?
返工第二日就周圍同人講我meet唔到佢expectation,interview時候吹到咁大(我interview冇講過大話)
官僚主義,做小薯都要識別service級別高嘅人,唔係既話我唔識人情世故
直屬上司根本唔教,仲要同team head講我壞話。我同team head反應問題,team head 同我上市話我講佢壞話
壞話又好,好話又好,講唔講得真話先?
team head只係個偏信個上司,而唔信我
唔係佢都唔會同個上司講,我講左d咩
頭3個月要番足6日
3個月後先長短

頭3個月放紅日冇錢(星期日有)

架具要咩冇咩

手套一個月得4對

做左5日即走

間野叫AP RENTAL
個老細吹到自己識幾多人 接幾多大野做
係根本冇跳point
為人工既話就老閪都唔好做,除非你係醫生
加咗人工,1.x%不等,多謝晒🥳
好嘅又唔留住/留唔住,唔夠又亂咁請,冇咁嘅資歷都肯俾勁高人工,仲高過原本班staff🤪
中大醫院上到呢個page,Management、HR同某幾位醫生應記一功👍🏻
In過間日本公司話冇OT
屌你老母你信唔信?
咁度縮既私家醫院好難唔開創醫療新領域

睇都費事睇糧單
黑雨返咗嚟都冇風糧,真係cheap岀新領域
係根本冇跳point
其他私家醫院好似有
為人工既話就老閪都唔好做,除非你係醫生
加咗人工,1.x%不等,多謝晒🥳
好嘅又唔留住/留唔住,唔夠又亂咁請,冇咁嘅資歷都肯俾勁高人工,仲高過原本班staff🤪
中大醫院上到呢個page,Management、HR同某幾位醫生應記一功👍🏻

仲要邀請林奠9月9黎grand opening,班高層只可以講句一係個腦裝閪毛,一係奶到成口閪毛
都冇咩住啦,可能見慣柒既大場面,搵到老鼠屍等藥耐過ha呢d呀冇咩感覺,聽人講話試過唔知邊到爆屎渠爆到噴水池咁,但都唔知係唔係真。
睇黎要開個中大醫院爆料post先得
每日返九點三放凌晨三點
Audit?
政府工
最慘係阿媽都唔信政府工咁忙,以為我放工去玩
返到屋企仲要俾佢鬧一個鐘先有得瞓
外判
長俸位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞