【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有時對住Sony真係好揼心口
如果XZP輕啲 寫好啲軟件根本係一部好機
睇下U11 同XZP差在2GB RAM
但平XZP成千

點止xzp,sony差唔多部部機都係寫好少少個rom可以就好一個level
尤其是個相機
決定左等第一次跌價就入手XZP
不過好驚自己未等到佢跌價已經忍唔住入手

跟住第二日就跌
我試過買完一個月都無就減

呢樣真
最驚買完唔夠一個星期就跌價
利申試過

z5p 一出即買一個月後跌千五
今次等佢第一次跌價之後先買仲未諗到買咩色好

5p都係因為競爭法先暴跌啫
今次應該會硬淨少少既

我會揀鏡黑
因為真係好型
鏡銀唔係唔靚但嫌佢誇張得滯

今次鏡黑勁多人訂
去完體驗會個個都係訂黑

鏡銀大把貨,咁我就唔使擔心啦

XZP @ SONY STORE, 已經去到6月8日
售價: HK$5,998
預售日期: 2017年5月19日至5月24日
第一批預計取貨日期: 2017年5月26日起 (已售罄)
第二批預計取貨日期: 2017年6月8日起

其實 Sony Store 預訂送嘅嘢都唔係好用得著,
冇必要都唔會喺嗰度訂,我喺 SUN Mobile 訂,現兜兜減 $700 仲好

佢要綁多我18個月 不了

用緊咩plan幫你度下
利申:太陽台做緊

18 個月咁多
我用緊 The Club $78 5GB 21Mbps 嗰個 plan,
用咗 2 個月,佢話到時攞機會重新簽一年
Z3成日比Google play service 用哂d電
可以點搞

藍色,好似有人話2,3個月

你信個個人講野?
我問過sony體驗會個職員,佢話得3隻色
冇第4隻色

你信個個人講野?
冇第4隻色

你信個個人講野?
冇第4隻色

巴打覺從我地踢爆左 三哥之後,佢少左上水
算係咁啦我覺得

終於有返啲細節
冇再起粒得咁緊要
而且個對焦幾快
部V20真係
其實相機程式係咪未tune好,我諗依家冇一部手機用主相機影出黎會油到咁,依家直頭係退步左wor, 有冇內部人士mon緊post

之前係呢度睇佢地講,通常出完機幾個月先會FINALIZE

用得多sony就明架喇

我以前幾部都唔係即買,所以唔知
今次部XZP應該係我追得最貼果部

sony機跟得貼插得快

當年z1 第一日買3個月先跌300

5p都係因為競爭法先暴跌啫
今次應該會硬淨少少既

我會揀鏡黑
因為真係好型
鏡銀唔係唔靚但嫌佢誇張得滯

今次鏡黑勁多人訂
去完體驗會個個都係訂黑

鏡銀大把貨,咁我就唔使擔心啦

XZP @ SONY STORE, 已經去到6月8日
售價: HK$5,998
預售日期: 2017年5月19日至5月24日
第一批預計取貨日期: 2017年5月26日起 (已售罄)
第二批預計取貨日期: 2017年6月8日起

其實 Sony Store 預訂送嘅嘢都唔係好用得著,
冇必要都唔會喺嗰度訂,我喺 SUN Mobile 訂,現兜兜減 $700 仲好

佢要綁多我18個月 不了

用緊咩plan幫你度下
利申:太陽台做緊

想幫老母csl 轉過嚟
有冇好介紹
而家買
$4000 左右應該出邊部
X Compact 個樣幾好,點睇?
而家買

而家買

4千xzs 都就出到
落衛訊睇過xzp d字勁散
諗諗下又心郁郁the club訂機
一上去睇得返6月9果批銀色
諗諗下又心郁郁the club訂機
一上去睇得返6月9果批銀色

即係黑色去到6/9個批都賣曬
點解Sony整得出世上最靚嘅Sensor
但係Sony出嘅電話影唔出最靚嘅相

sony有世上最靚既油畫
點解Sony整得出世上最靚嘅Sensor
但係Sony出嘅電話影唔出最靚嘅相

sony有世上最靚既油畫

縮圖好有立體感
放大gg
而家買

4千xzs 都就出到

四千出xzs啦
而家買

4千xzs 都就出到

四千出xzs啦

得4000出one plus3t好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞