【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
J完,鏡銀
馮宅訂就多藍芽喇叭同64GB card
睇吓胃信有乜先

藍芽喇叭咩牌子
夜拍其實如何?

比有ois機種屌打
但比以前sony機好好多
留名
香港垃圾代理咩都無得送
預訂都慳撚返
等2個月算

你想貴500多D黃豆?

理解唔到
可以嘅話我想佢走埋個flip case再平幾舊

唔想等,想換機好耐
咁多年個廢柴代理有無送過d好少少既野?
利申 次次都係等新機跌第一次先入

premium機係咪會無咁快跌?

會跌但慢好多
z5p賣到冇貨個陣係3998
最後都係買xa1
[quote][quote][quote]
千奇千奇千奇唔好,用緊z5覆你

打機810過熱 降頻=lag

拍片1080p 60fps 7分鐘過熱 (但公道講句 steadyshot 防震係勁)

影相勁勁勁勁廢,冇手動模式教唔同iso快門+冇ois,夜拍食晒屎,noise超多,油畫極嚴重,拍完睇相仲要load

z5苦主勸你千奇唔好買

唔該哂巴打
我初初仲諗住買二手過下癮
而家不了
咁xz 又好唔好呢?會唔會好油畫?

油唔油睇技術 有能力不如XZP

個人技術點解決軟件運算既油畫問題?

Xz有1秒快門呀,但要上腳架,邊個出街成日帶住腳架呀?

1/4秒快門成功率又唔高,一張相影幾次,之後又要del翻,經歷過幾次索性唔撚影

點解1秒要上腳架?手定就得

條友講野有誤導成份,手持1秒快門仲要成功根本冇可能,仲要成日扮sony內部人員副嘴臉真係幾黑人憎。

你咁樣誤導有心買機既巴打,人地買完發覺唔得真係多撚謝你

回應下啦,譚仔三哥

上個post沉左,貼翻上黎

自己去fb Xperia Station睇下無腳架一秒
不過你信先算啦
仲有我幾時話我係Staff
我淨係錯咗Xzp破六千
Sorry大佬
我只可以講我單靠用手以平時嘅快門都做唔到咁穩,最起碼要將部機放喺欄桿先得。
可能係我廢

果到要咁光最快都要1/4秒快門WO 你隻手打左石膏?

g4時代3三軸ois最盡都係做到1/2秒手持

g4時代3三軸ois最盡都係做到1/2秒手持

有冇巴打已經訂左

smt客戶價訂左
有冇巴打已經訂左

smt客戶價訂左

使唔使加簽?
比2千5就出到機 唔知訂唔訂好

(用番未用既上台出機優惠
比2千5就出到機 唔知訂唔訂好

(用番未用既上台出機優惠

可鳩衝
有冇巴打已經訂左

smt客戶價訂左

使唔使加簽?

要有半年約以上
唔洗加簽
部xz跌爆左右上角mon
睇過部黑色xz premium又真係幾靚嘅黑色好似藍藍哋咁
sony d機硬係帶d少問題
相機規格係好用落影出黎成像就一般
想買但同U11 好15.16
有冇巴打已經訂左

smt客戶價訂左

使唔使加簽?

要有半年約以上
唔洗加簽

得返2個月約
睇過部黑色xz premium又真係幾靚嘅黑色好似藍藍哋咁

根本係深藍色
靚過鏡銀好多
xzp啲電會唔會火箭式急跌?
最怕呢樣
xzp啲電會唔會火箭式急跌?
最怕呢樣

多得835好似唔會
同xz同級
買xz join左個爆mon保險
宜家爆撚左
岩岩試左xzp個相機
都唔洗放大已經知係sony機影岀黎
岩岩試左xzp個相機
都唔洗放大已經知係sony機影岀黎

其他野呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞