【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
啱啱入手 xzp, 返嚟連由頭重新 set up,
登入 5GHz wifi 入 Google account,
入完密碼,第二重認證連確認都未㩒就斷
登入 5GHz wifi 入 Google account,

係咪牙石router?

Iphone就同tp link斷 sony好似就同牙石斷

係咪牙石router?

Iphone就同tp link斷 sony好似就同牙石斷

linksys ea9500
用落睇下點先
家下XZs大鋪賣幾錢?

胃訊$4298

但點解買 XZs

XZp太大,隻手揸得好唔舒服

等埋xz1啦

XZs行820 會發熱 食電

820打機先熱而且唔會點降頻
不過sony批820機個rom唔知點解寫得咁差

真係唔明點解會咁差,明明已經係接近原生rom,又唔係落左好多自己既app落去,咁簡單都調教唔好
家下XZs大鋪賣幾錢?

胃訊$4298

但點解買 XZs

XZp太大,隻手揸得好唔舒服

等埋xz1啦

XZs行820 會發熱 食電

820打機先熱而且唔會點降頻
不過sony批820機個rom唔知點解寫得咁差

係內部設計問題
7.1.1 XZs算好
xzp Netflix fullscreen (如果用正面企直部機計係喺左上)有橫白條間歇閃
xzp Netflix fullscreen (如果用正面企直部機計係喺左上)有橫白條間歇閃

睇4k定1080?
屌奶星,本身攞咗部新XP都算用得好地地,啱啱睇睇下片突然之間停咗,兩秒內自己熄mon,我用power button開返發現個mon多咗好撚多 noise,兩秒後又熄mon,再自己重新開機
屌奶星,本身攞咗部新XP都算用得好地地,啱啱睇睇下片突然之間停咗,兩秒內自己熄mon,我用power button開返發現個mon多咗好撚多 noise,兩秒後又熄mon,再自己重新開機

XP定XZP

XP定XZP

XP,之前入水俾咗部replacement我

XP定XZP

XP,之前入水俾咗部replacement我

影相拍片再換喇,順手屌下佢
部xz premium玩三國無雙斬,背景音樂長期係有啲拆聲,好似燒炮仗咁bebe啪啪
上網睇台仔部xzp同其它sony手機都有咁既情況
部xz premium玩三國無雙斬,背景音樂長期係有啲拆聲,好似燒炮仗咁bebe啪啪

game寫得唔好係會咁
兼容性唔會好似ios寫得咁好

XZ我都係咁
我以為係我跌得多
ip7p轉xzp,點睇,見到好吸引
ip7p轉xzp,點睇,見到好吸引

叻仔
港版update係咪慢好多,
其他地方都話有得升7.1但部機仲係7.0

同埋天文台個app
係咪上7之後啲通知又窄
又會show唔晒啲訊息
本身諗住出xzp,點知一入到來見到咁多問題 都係睇定d先
尋日係s8+同xzp之間周旋左好耐,最後都買左xzp

其實我自己無上面咁多問題,白線唔見有,Wi-Fi都唔會斷。
用緊R7000

用緊R7000

白線只要睇片個陣望實部logo個邊芒等佢出實會睇到
用左幾日xzp個wifi乜事都冇播,我用netgear R7800

用緊R7000

我都係安全使用中
其實係咪一批批機有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞