【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
是咪全港都無xzp黑色現貨
咁啱部舊機收咗皮

唔訂呀拿

買鏡銀,鏡銀都唔差,又閃又靚
雖然我果部係黑色

黑色可以搵我

用緊z5p, 完全係指紋收集器, 鏡黑會唔會一樣?

係,有邊隻機唔係介紹下我

巴打係咪有offer ,最衰冇pm

唔係平好多,5498
送塊垃圾普通貼+一個透明套
額外一年保

有冇trade in 價? z5 值幾錢

冇trade in

你地有冇其他牌子既機,例如台灣既help this company .. ..

詳情自己落太陽台門市睇

駛唔駛撻你朵
樓主部xz 如果用~20-30%亮度玩一日 SOT有冇6hours?

另外 所羅門巴打部xzp咁強續航力 係用幾光的brightness?打機又會否發熱?

XZP真係sony勃起之作 top end spec+屈機電

自秀
動光囉
想問下今次影相d mode有無限要8MP?
我仲用緊Z5
我仲用緊Z5

最低1200萬像
我仲用緊Z5

最低1200萬像

巴打有冇telegram? 有野想私下問
想鳩衝XA1 Ultra

係咪未派貨?

MTK,不了

Mtk食電到傻 千奇唔好買xa系列

mtk p系列算係最見得下人

如果買來影相 xa1 ultra冇咩問題
想鳩衝XA1 Ultra

係咪未派貨?

MTK,不了

xa1 有人話有volte 同4g + 3g 雙卡,
如果xa1 ultra 都有呢兩樣野我想衝
想問下walk in 買xzp 會唔會有贈品送?
(e.g 百老x,衛x等大鋪)
上網啲評測都係訂機先帶贈品

頭先睇過 Sony Store,跟保護貼、延長一年保養卡同 Belkin USB Type-C 線,不過係行 2.0 制式

我台出剩係送膠貼同膠套
xzp 用完幾個日
得一個字的comment

頭先睇過 Sony Store,跟保護貼、延長一年保養卡同 Belkin USB Type-C 線,不過係行 2.0 制式

wilson應該最多野送
thx all
九月發佈xz1, 到時候xzp有冇機會落到4998?
用緊中移動四地數據
唔知點解喺大陸係網絡供應商度揾到支拿移動4g 但用喺上嚟就剩係得2g
有無巴打知點解?

我之前部z5p都係咁 但理論上國際版應該收晒大陸啲制式
xzp 用完幾個日

除左重左少少之外根本無缺點
九月發佈xz1, 到時候xzp有冇機會落到4998?

應該唔會
因為xz1級數比xzp低
預計開5698~5398
以上係多年經驗估計所得

全日自動光睇片打機上網+4g待機20hr
個電力真係好強
xzp 用完幾個日

除左重左少少之外根本無缺點

有細芒版就好

出來啦 xzc

全日自動光睇片打機上網+4g待機20hr
個電力真係好強

拍得住7+....

WILSON有咩送

WILSON有咩送

自己去問喇屌
xzp 用完幾個日

係相機令我諗緊
嘩屌 原來旺角有細鋪做緊xz行貨$3450

呢個價算合理定抵玩?我睇唔透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞