【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
邊到買淨機xzp最平?另外問下佢無ois防手震 影夜景係咪好差?

善用m mode
1/4秒已經唔錯

點解你地影1/4唔會矇既 我次次都要1/8先唔算矇啵
附上手震既夜景圖 用1/4快門

利申XC
請教各位巴打,邊求有XZP玻璃貼

唔好諗玻璃貼喇
除非你住台北

終於買到

How much🤑

238 mij

邊度買

星際2樓
對呢部有興趣 有冇咩缺點
the club送個sony 尿袋點解仲未有

終於買到

How much🤑

238 mij

邊度買

星際2樓

有冇用左套之後個樣睇睇
請教各位巴打,邊度有XZP玻璃貼

https://www.annashopaholic.com.hk/collections/devilcase/products/devilcase-3d-glass-protector-sony-xzp

試過 唔掂
利申最後喺台灣貼左嚴選嗰隻

點解唔掂 好彩未買

終於買到

How much🤑

238 mij

邊度買

星際2樓

有冇用左套之後個樣睇睇

對呢部有興趣 有冇咩缺點

厚重之外就無啦

唔好諗玻璃貼喇
除非你住台北

Why

唔好諗玻璃貼喇
除非你住台北

Why

imos同devilcase嗰張都係一樣會起泡( 基本上一樣樣)
太難對啱位

唔好諗玻璃貼喇
除非你住台北

Why

imos同devilcase嗰張都係一樣會起泡( 基本上一樣樣)
太難對啱位

如果係普通貼,有咩推介

唔好諗玻璃貼喇
除非你住台北

Why

太難對啱位

如果係普通貼,有咩推介

膠嘅話imos 3sas

唔好諗玻璃貼喇
除非你住台北

Why

太難對啱位

咁玻璃邊張好
喺香港格價網見到有細鋪iMobxxx行貨比其他鋪平咗成千蚊
呢間信譽好唔好
同埋喺細鋪買機有乜嘢要特別留意
呢間信譽好唔好

同問

終於買到

How much🤑

238 mij

邊度買

星際2樓

有冇用左套之後個樣睇睇

今日下晝去搵下先
呢間信譽好唔好

同問

先錢後貨
一定要check清楚所有野先好離開
唔係又要上sony寫紙先肯換機
呢間信譽好唔好

同問

先錢後貨

記住要 check 光死點,唔係好似我咁,買完一部現場睇唔到 (光點點要喺環境比較暗嘅地方先睇到有冇),番屋企先睇到。去換第二部,喺現場又係睇唔到 (因為太光),又係番屋企先睇到,結果要上 Sony 俾佢哋 check 完睇下俾唔俾換 mon
呢間信譽好唔好

同問

先錢後貨

記住要 check 光死點,唔係好似我咁,買完一部現場睇唔到 (光點點要喺環境比較暗嘅地方先睇到有冇),番屋企先睇到。去換第二部,喺現場又係睇唔到 (因為太光),又係番屋企先睇到,結果要上 Sony 俾佢哋 check 完睇下俾唔俾換 mon

部消費者委員會喇
呢間信譽好唔好

同問

先錢後貨

部消費者委員會喇

要報有幾難,就係費事麻煩先睇下有乜嘢要留意
呢間信譽好唔好

同問

先錢後貨

下次小心啲啦
岩岩出左銀色
邊到買淨機xzp最平?另外問下佢無ois防手震 影夜景係咪好差?

善用m mode
1/4秒已經唔錯

點解你地影1/4唔會矇既 我次次都要1/8先唔算矇啵
附上手震既夜景圖 用1/4快門

利申XC

用得多就會習慣部機快門
而家就黎練到手持1秒石膏手
呢間信譽好唔好

同問

睇清楚喺咪港行就得,細鋪通常會賣平d,同埋冇堆垃圾贈品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞