【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
一年未夠 由$5298-->$3450
xzp 用完幾個日
得一個字的comment

係相機令我諗緊

注重相機
帶部rx 100算la

又xzs又xzp唔插水就奇

xp 半年就 5598 -> 2998

插水之王
xzp 用完幾個日

係相機令我諗緊

注重相機
帶部rx 100算la

xzp 手持極限幾多秒? 1/4 得嗎?
xzp 用完幾個日

係相機令我諗緊

注重相機
帶部rx 100算la

1/8普通石膏手
1/4真石膏手
1/2真石膏手+唔吸氣
1真石膏手+唔吸氣+有野旁
xzp沖水一定冇問題啦可
岩岩睇左個2017 smart phone既compare 我覺得reviewer影既又ok
想買xa1 但唔防水
xzp 用完幾個日

係相機令我諗緊

注重相機
帶部rx 100算la

1/8普通石膏手
1/4真石膏手
1/2真石膏手+唔吸氣

巴打有冇tg 有野想私下問 關於xzp 影相
xzp 用完幾個日

係相機令我諗緊

注重相機
帶部rx 100算la

1/8普通石膏手
1/4真石膏手
1/2真石膏手+唔吸氣

你比你個tg我

呢到較細可以整細條3天王條
家下係咪一蚊都冇得減
家下係咪一蚊都冇得減

XZ 有無咩伏位?

xzs有既伏佢都有

認真買sony 要xzp開始, 之前訓左太耐,好多人地有既野佢都遲有

係,XZP 呢部先叫開始瞓醒

可能只係"札"醒炸

xzp真係痴撚線架,上曬最top既spec
sony係咪覺得㘉牙膏㘉得多唔好意思

就好似當年ZU同Z1咁蘇醒
呢兩部野除左尿黃mon之外其他spec都係最top

ZU 個鏡頭 閃燈都冇
xzp 用完幾個日

係相機令我諗緊

注重相機
帶部rx 100算la

1/8普通石膏手
1/4真石膏手
1/2真石膏手+唔吸氣

你比你個tg我

lihkgpoorguy
想問下XZP個mon平時係1080p 定2K?
想問下XZP個mon平時係1080p 定2K?

冇野了
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz_premium-review-1610p3.php

however, it does not affect the performance as the phone runs in 1080p mode most of the time. That's until you feed it with quality 4K footage where it really starts making use of all the pixels.

邊個真邊個假
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz_premium-review-1610p3.php

however, it does not affect the performance as the phone runs in 1080p mode most of the time. That's until you feed it with quality 4K footage where it really starts making use of all the pixels.

邊個真邊個假

https://unwire.hk/2017/05/02/sony-xperia-xz-premium-monitor-review/review-2/
識唔識睇中文
想問一個好白痴嘅問題
我想問xzp點樣係lihkg copy 字
想問一個好白痴嘅問題

應該問點copy字,好似唔可以拉長按之後拉句句子,所有位都係咁唔只lihkg,手機白痴求教
想問一個好白痴嘅問題

應該問點copy字,好似唔可以拉長按之後拉句句子,所有位都係咁唔只lihkg,手機白痴求教

我明白了,試咁咗好耐終於試到,唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞