【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
XZP個moon係咪暖moon黎

7xxxk色到囉
想當年z2都係6800k
但z3痴左線成11000k睇到人眼痛
到z5/z5p 8xxxk

就係過緊野拍埋部Z3度超明顯
xz 依家落到$3100?

邊度有?

xz 3100 可鳩衝

S820....
影相個preview都要load半秒
電又虧 長期使用whatsapp/snapchat/fb/ig/lihkg 大半日就要差電...

用落感覺極唔爽
xz 依家落到$3100?

邊度有?

xz 3100 可鳩衝

S820....
影相個preview都要load半秒
電又虧 長期使用whatsapp/snapchat/fb/ig/lihkg 大半日就要差電...

用落感覺極唔爽

sony除左部核電機基本上有齊以上缺點

信仰搭救
好想快啲換XZP
xzp今日出去影相打機睇片screen on 5個鐘仲有20%
有無人用xzp 打傳說對決呀?順唔順?畫質較到幾高?

我比機會你問多次
呢d垃圾game s810都開得盡喇

我比機會你問多次

問題就係我用依家部xz 較到最低畫質都lag 到閪呢

我比機會你問多次

笑到on9 正諗住覆

我比機會你問多次

硬件問題咋

我比機會你問多次

硬件問題咋

所以我咪問xzp得唔得囉
樓上又話s810開到盡,我依家s820又唔得
有無人有實質挽過呀?
唔打機2k左右換邊部好
xa1真係咁差咩

唔係,唔打機可鳩衝

如果打基本game , 2K 樓下
Vaio A 衝唔得過?
類似X1A既機 (617,3GB ram, 1080 mon)
PS: 日本巴打

617係廢架
要買買X或者XC啦
粒650其實唔差 Antutu都有成80000分勁過810好多

邊到仲有xc賣?

我比機會你問多次

硬件問題咋

有無人有實質挽過呀?

挽你老母

我比機會你問多次

硬件問題咋

有無人有實質挽過呀?

挽你老母呀死5p
我用1+3 s820全開都冇問題
你部xz咩事我撚知咩

我比機會你問多次

硬件問題咋

有無人有實質挽過呀?

挽你老母呀死5p
我之前用1+3 s820全開都冇問題
你部xz咩事我撚知咩
xzp今日出去影相打機睇片screen on 5個鐘仲有20%

Xzp真係誠意之作 期待xz1

之前所有sony機都係垃圾!
唔打機2k左右換邊部好
xa1真係咁差咩

唔係,唔打機可鳩衝

如果打基本game , 2K 樓下
Vaio A 衝唔得過?
類似X1A既機 (617,3GB ram, 1080 mon)
PS: 日本巴打

617係廢架
要買買X或者XC啦
粒650其實唔差 Antutu都有成80000分勁過810好多

邊到仲有xc賣?

其實好多地方都有Around $2700左右
不過上次係東薈城豐_見到清貨價$2088
我即刻心諗屌佢老母
利申: $3498果時買

我比機會你問多次

硬件問題咋

有無人有實質挽過呀?

挽你老母呀死5p
我之前用1+3 s820全開都冇問題
你部xz咩事我撚知咩

625都可以Keep 30Fps既時候 820點解打唔到

xzp
歡迎收睇flashingdroid
歡迎收睇flashingdroid

https://youtu.be/_9qjN0E_aj0
昨天幫老豆買XZP,比較晒幾間大鋪,衛訊送多50蚊CITYSUPER現金卷,我老豆用左一日已經愛不釋手
昨天幫老豆買XZP,比較晒幾間大鋪,衛訊送多50蚊CITYSUPER現金卷,我老豆用左一日已經愛不釋手

xzp係正野黎
不過我老豆部機早壞換左mate9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞