【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我部係左膠邊比野刮花少少
SONY其實點樣ROOT機?
仲諗住買d露上下邊既殼
我都有左下角白色一點點果d就係
條金屬邊勁易掉柒, 買返黎第二日已經有三點,頭三日我有mon貼, 金屬邊要用套先防到
依架已經全祼無mon貼無套無殼使用中

唔似甩漆喎
我都有左下角白色一點點果d就係
條金屬邊勁易掉柒, 買返黎第二日已經有三點,頭三日我有mon貼, 金屬邊要用套先防到
依架已經全祼無mon貼無套無殼使用中

唔似甩漆喎

睇到啦 自膠

今次部黑色應該同iphone 5 有同一個困難,就係極靚但極易甩漆,所以以家呢隻黑色少見
港版XZ係咪唔會更新
係咪變左孤兒仔
台灣真係好多人死wifi
仲有條片白線好誇張
仲有條片白線好誇張

https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5162166&p=32

我覺得用左ray out套之後仲易花
啲塵同埋污衊野整到左右邊都花
仲有條片白線好誇張

https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5162166&p=32

31真係痴撚線
仲有條片白線好誇張

31真係痴撚線

wifi同白線bug都要等更新
話左買sony要等佢2-4個月執漏
仲有條片白線好誇張

白線我睇一成個鐘先出幾次
睇4k直頭唔會出
佢部機根本有問題
仲有條片白線好誇張

31真係痴撚線

睇台仔多數用華碩出現WIFI問題
好想買 但死wifi煩
白線反而ok 小睇片
好想買 但死wifi煩
白線反而ok 小睇片

如果屋企用5ghz好似冇問題
好想買 但死wifi煩
白線反而ok 小睇片

5Ghz一樣有,我FD換左機都一樣死WIFI,佢依家諗緊換個路由器,唔用華碩,可以用邊隻牌子
仲有條片白線好誇張

31真係痴撚線

其實1d機有1d機冇點睇都似係硬件bug
好想買 但死wifi煩
白線反而ok 小睇片

5Ghz一樣有,我FD換左機都一樣死WIFI,佢依家諗緊換個路由器,唔用華碩,可以用邊隻牌子

點解唔去換機

我ac68u收爆 2.4ghz同5ghz都無事
好想買 但死wifi煩
白線反而ok 小睇片

點解唔去換機

睇唔到換左 自膠
好想買 但死wifi煩
白線反而ok 小睇片

點解唔去換機

巴打xzp冇事?
好想買 但死wifi煩
白線反而ok 小睇片

點解唔去換機

巴打xzp冇事?

xzp wifi無事,但中白線
好想買 但死wifi煩
白線反而ok 小睇片

點解唔去換機

巴打xzp冇事?

白線直接拎上去同佢講換啦 遲左後悔莫及呀
好想買 但死wifi煩
白線反而ok 小睇片

點解唔去換機

巴打xzp冇事?

白線直接拎上去同佢講換啦 遲左後悔莫及呀

聽日拎,希望唔好換部死wifi既

仲有白線都真係唔知點試,唔通真係要係人地鋪頭煲戲咁on9
呢獲真係比sony玩獲甘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞