【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
daremac好似話下星期三出XZP全屏全mon透明玻璃貼
部iphone6 開始虧 想買部sony粗用
睇左好耐都唔知買邊部好 有咩好推介?謝謝
日本幾時先上市,遲啲去旅行想買佢個xperia cover

我唔知到係唔係全屏貼問題,果日去左觀塘貼,發現中間有彩虹印

除左去台北貼無間全屏貼係得

終於買到
邊到買淨機xzp最平?另外問下佢無ois防手震 影夜景係咪好差?
邊到買淨機xzp最平?另外問下佢無ois防手震 影夜景係咪好差?

善用m mode
1/4秒已經唔錯

粗用就 xperia xz啦 xzp 出就應該會開始跌價
今次Sony終於百屌成才,見出面班人冇野好屌,只係屌部機似磚

終於買到

How much🤑
今次Sony終於百屌成才,見出面班人冇野好屌,只係屌部機似磚

係人都屌佢厚重啦

XZP for sure

係人都屌佢厚重啦

仲有屏佔比
不過我其實鐘意宜家咁多d,睇片果陣有位可以揸實部機又唔阻到個moon

有無邊d膠貼可以粗用住先

終於買到

How much🤑

238 mij

有無邊d膠貼可以粗用住先

都話imos 3sas

係人都屌佢厚重啦

仲有屏佔比
不過我其實鐘意宜家咁多d,睇片果陣有位可以揸實部機又唔阻到個moon

打機勁好渣
請教各位巴打,邊求有XZP玻璃貼
請教各位巴打,邊度有XZP玻璃貼
唔打機2k左右換邊部好
xa1真係咁差咩

唔係,唔打機可鳩衝

如果打基本game , 2K 樓下
Vaio A 衝唔得過?
類似X1A既機 (617,3GB ram, 1080 mon)
PS: 日本巴打

617係廢架
要買買X或者XC啦
粒650其實唔差 Antutu都有成80000分勁過810好多

邊到仲有xc賣?

其實好多地方都有Around $2700左右
不過上次係東薈城豐_見到清貨價$2088
我即刻心諗屌佢老母
利申: $3498果時買

點解我周圍都見唔到 想要藍色 但我近呢個月乜撚野色既xc都冇見過

終於買到

How much🤑

238 mij

邊度買
請教各位巴打,邊度有XZP玻璃貼

https://www.annashopaholic.com.hk/collections/devilcase/products/devilcase-3d-glass-protector-sony-xzp

試過 唔掂
利申最後喺台灣貼左嚴選嗰隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞