【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有冇巴打知道Z5P 過左保返廠換底板咩價錢?
如果太貴就直接出ZXP算喇

直接出 xzp算啦

鳩通810累街坊

Yes
整黎哂氣 810超垃圾 發熱 食電 窒

835係驚喜之作

Z5換XZP既巴打全部都好好耐性

唔係話好耐性,係佢一直唔出大 mon 旗艦,X Performance / XZ 睇唔上眼又細部

我果時z5頂唔順粒810搞到換左xz

依家用緊果部sharp都係810, 開line打msg要load成30秒先出黎, 轉珠有時直頭窒到轉唔到, 垃圾到暈
剛剛訂左XZP., 希望835有驚喜

日版既810既機降頻降到仲差過801

仲廢過 650

我s808 s650 都用過
s650 正D 無咁熱

直接出 xzp算啦

鳩通810累街坊

Yes

835係驚喜之作

唔係話好耐性,係佢一直唔出大 mon 旗艦,X Performance / XZ 睇唔上眼又細部

ZU一出用到依家先換XZP

sony 一係買z5p 一係買ultra 先有大過5.5吋
但ultra個d只係中階
有冇朋友同我一樣,部z5p影相變左強制有聲?熄唔到

用左日本sim卡?

直接出 xzp算啦

鳩通810累街坊

Yes

835係驚喜之作

ZU一出用到依家先換XZP

sony 一係買z5p 一係買ultra 先有大過5.5吋
但ultra個d只係中階

xa1 ultra 還好啦

自拍有閃光燈
有無人部XZ同我一樣開始lag

3GB RAM

3GB RAM

sony當年究竟蟹左幾多3gb ram

3GB RAM

佢同日本廠大量入貨

3GB RAM

佢同日本廠大量入貨

唔爭氣地笑咗
仆街部XP入水死撚咗

換機喇

真係痴撚線,用咗啱啱好兩個月,背板一隻角已經可以飛開少少,今日一落水部機就着唔返,又要上旺角,好彩之前幾日心血來潮backup曬

出廠背版冇痴實

飛開少少果刻就拎去整

當初見佢彈彈下又唔會話真係飛到見到零件仲以為係設計嚟 入咗水先知真係佢有問題
仆街部XP入水死撚咗

換機喇

真係痴撚線,用咗啱啱好兩個月,背板一隻角已經可以飛開少少,今日一落水部機就着唔返,又要上旺角,好彩之前幾日心血來潮backup曬

出廠背版冇痴實

飛開少少果刻就拎去整

當初見佢彈彈下又唔會話真係飛到見到零件仲以為係設計嚟 入咗水先知真係佢有問題

有冇巴打部xzp一路聽歌一路用機果陣(例如ig) 啲聲會疾? 人
有冇巴打部xzp一路聽歌一路用機果陣(例如ig) 啲聲會疾? 人

係唔係有野係background食晒你D RAM啊, 我一邊打機一邊聽歌都無問題
隻GAME仲要係好大食GE都無野

完全冇事

利申:XP
唔打機2k左右換邊部好
xa1真係咁差咩
有冇人知 Sony Store 七日內換咗一次機,番到屋企再有問題,仲有冇得換多次?部機有光點

可以再換
打去sony store講定先

換完黑點,再有光點
仲要喺個 mon 嘅邊邊,有幾粒

應該起碼要有3點先換得囉

放心,4、5 點集中晒喺邊邊位

你下次inbox sony 啦
唔係會自爆

3GB RAM

佢同日本廠大量入貨

我想講就算sharp隻xx3 都係用緊3GB
日廠風格

係唔係有野係background食晒你D RAM啊, 我一邊打機一邊聽歌都無問題
隻GAME仲要係好大食GE都無野

我部V20一開機得返1GB
s820機啲電係咪倒水

3GB RAM

佢同日本廠大量入貨

我想講就算sharp隻xx3 都係用緊3GB
日廠風格

我部XX都係3GB, 但無撚用, 窒到仆街
唔打機2k左右換邊部好
xa1真係咁差咩

唔係,唔打機可鳩衝
s820機啲電係咪倒水

8字頭來講唔算

要慳電 s625 啦
s820機啲電係咪倒水

對比835係
但其實唔太算

直接出 xzp算啦

鳩通810累街坊

Yes

835係驚喜之作

依家用緊果部sharp都係810, 開line打msg要load成30秒先出黎, 轉珠有時直頭窒到轉唔到, 垃圾到暈

應該唔關810事,我用緊htc m9都冇試過咁樣

直接出 xzp算啦

鳩通810累街坊

Yes

835係驚喜之作

應該唔關810事,我用緊htc m9都冇試過咁樣

樓上話日本果D 810降左頻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞