【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
唉,早兩日係CSL買XZP
話今朝10-1送貨俾我
點知等到兩點電話都無個
打上去送貨部話我張單改左13號送
結果迫佢下午送到
而家送到黎又要啦啦臨係打風前出去買保護貼
話今朝10-1送貨俾我
點知等到兩點電話都無個
結果迫佢下午送到

裸跑住先啦
半日應該唔會花住嘅
依家$3400買xz是否不智?

主要用lihkg whatsapp gmail 影相
希望sot有6hours(我只會用20% brightness)

定忍多陣 等xz1?

唔會考慮xzp 太大部放唔入褲袋
https://xpericheck.com/device/F8332
國際版又有更新
香港消費者繼續食屎

自己刷外國ROM啦

希望sot有6hours(我只會用20% brightness)

定忍多陣 等xz1?

唔打機拎佢或者Z5系列都得啦
話今朝10-1送貨俾我
點知等到兩點電話都無個
結果迫佢下午送到

csl出機咩價錢?

定忍多陣 等xz1?

唔打機拎佢或者Z5系列都得啦

頂多間中打下clash of clans/asphalt8

但聽聞xz舊電上左7.1.1好廢?有冇巴打分享
呢張貼紙好特別

定忍多陣 等xz1?

#你要買舊屎冇人阻你ng#

定忍多陣 等xz1?

3千鬆d ok既

日本rasta banana MIJ $238
用左一日就花到咁

日本Ray out MIC $280
今日去三禾買,好勁多

後面有無用貼?上左ray out吸住張貼起左個哄
知唔知邊到買xzp個手機座DK60同gcm10 ps4手制個支架邊到平?
知唔知邊到買xzp個手機座DK60同gcm10 ps4手制個支架邊到平?

好似得sony買到

日本rasta banana MIJ $238
用左一日就花到咁

日本Ray out MIC $280
今日去三禾買,好勁多

後面有無用貼?上左ray out吸住張貼起左個哄

冇貼
而家買xzs是否不智?

睇下你要求係咩啦

lihkg pad wtsapp fb ig check mail係咁多

定忍多陣 等xz1?

咁等xz1
話今朝10-1送貨俾我
點知等到兩點電話都無個
結果迫佢下午送到

裸跑住先啦
半日應該唔會花住嘅

我做外勤唔敢裸
求其係荃灣貼左前後貼同買左個透明軟case
話今朝10-1送貨俾我
點知等到兩點電話都無個
結果迫佢下午送到

csl出機咩價錢?

話今朝10-1送貨俾我
點知等到兩點電話都無個
結果迫佢下午送到

csl出機咩價錢?

上台plan?
想問下多唔多巴打睇片有白線

最衰香港又唔出更新

到底係咪硬件問題都唔知
想問下xzp仲係咪送以前果隻長短跑馬耳筒?
想問下多唔多巴打睇片有白線

最衰香港又唔出更新

到底係咪硬件問題都唔知

睇片先會有
打機用app冇
D人估緊應該係畫質增線bug
想問下xzp仲係咪送以前果隻長短跑馬耳筒?

yes
有冇巴打部z5p連wifi會好慢

另外我係csl跟plan出左xzp 不過未拎機
456x24 無限速/無限上網 4g 點點睇
https://xpericheck.com/device/F8332
國際版又有更新
香港消費者繼續食屎

睇樣香港跟大陸更新

大陸衰過香港 再慢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞