【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有無巴打入左XZS
可唔可以講下電量如何同幾錢

辣殺 仲衰過xz少少
$4298買部二手科技旗艦 不如用$3300買xz當中階機玩好過
有冇人知道點開個剪貼簿出嚟

有冇人知 Sony Store 七日內換咗一次機,番到屋企再有問題,仲有冇得換多次?部機有光點

可以再換
打去sony store講定先

話說 Sony Store 好狗,冇直線電話之餘,仲要佢俾嘅熱線電話全部星期日都唔辦公
唔係又要我走落去旺角行多轉啩?
有冇人知 Sony Store 七日內換咗一次機,番到屋企再有問題,仲有冇得換多次?部機有光點

可以再換
打去sony store講定先

話說 Sony Store 好狗,冇直線電話之餘,仲要佢俾嘅熱線電話全部星期日都唔辦公
唔係又要我走落去旺角行多轉啩?

想問下xzp 點樣關左smart cover?
我部z5 dual唔知做乜鳩
sim1嘅耗電高過sim2好多
放張卡落sim1嘅話手機閒置就用成20%到
但係放入sim2嘅話就淨係用10零%
想問有冇得set死iso最高去到500?
唔想下下入去較
我自己用開POWERAMP黎聽歌, 咁我用XB950N1, 藍芽連埋去
之前一直好地地可以係個耳機到控制個APP, 但係依家唔得, 下下都係控制SONY內建個個MUSIC PLAYER , 我要入番個POWERAMP入面SET一SET個優先度先可以係耳機個控個APP
每次連落個耳機都要做一次 好似係升到上AND7就開始發生依個問題
想問下有冇方法解決
我自己用開POWERAMP黎聽歌, 咁我用XB950N1, 藍芽連埋去
之前一直好地地可以係個耳機到控制個APP, 但係依家唔得, 下下都係控制SONY內建個個MUSIC PLAYER , 我要入番個POWERAMP入面SET一SET個優先度先可以係耳機個控個APP
每次連落個耳機都要做一次 好似係升到上AND7就開始發生依個問題
想問下有冇方法解決

之前用Z5P係咁, 依家用XZP都係咁
想問下有冇方法解決

Disable Sony 個music player
想問下有冇方法解決

Disable Sony 個music player

已經DISABLE左, 變左做無反應
都係要入去個APP入面SET一個優先度先可以控制到
有無巴打用唔到指紋解鎖
有無巴打用唔到指紋解鎖

有無巴打用唔到指紋解鎖

呢個好難會用唔到
有無巴打用唔到指紋解鎖

呢個好難會用唔到

我用咗一鍵screen lock
會唔會關事
有無巴打用唔到指紋解鎖

呢個好難會用唔到

我用咗一鍵screen lock
會唔會關事

絕對關事
有冇巴打知道Z5P 過左保返廠換底板咩價錢?
如果太貴就直接出ZXP算喇

底板係指motherboard定back panel?

直接出 xzp算啦

鳩通810累街坊

底版至少2000

直接出 xzp算啦

鳩通810累街坊

Yes
整黎哂氣 810超垃圾 發熱 食電 窒

835係驚喜之作
仆街部XP入水死撚咗
仆街部XP入水死撚咗

換機喇
題外話你地知唔知邊到收機有靚價? 我部z5 音量鍵個位條框笠左少少落去,跟住背板左下角有少少漲起, 係咪一定唔值錢?
題外話你地知唔知邊到收機有靚價? 我部z5 音量鍵個位條框笠左少少落去,跟住背板左下角有少少漲起, 係咪一定唔值錢?

冇架喇,咩靚價都死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞