佛牌討論(正牌)6

1001 回覆
7 Like 38 Dislike
急救完,入面舊膠應該要換/加厚少少,如果唔係好快又移位
比如古巴打古巴旺馬食能符布
用包屍體既布去做
法相係馬與女人性交
沙馬公出到卡,但實在難與個佛字扯上聯想
呢樣我唔敢講,因為我對北面沒咩知識
所以唔識我坦白講唔識,唔班門弄斧
其實沙礦2546坤平 升唔升級2530好
升左會唔會真係有所提升
好dd ,power up 20%...
如夠錢 可試LP TIM
7龍佛+符珠
想請教 點解建議同符珠一齊戴?
符珠用做坤平,用剩的材料製做,有古曼粉力量。
7龍佛+符珠=block 叻 坤平。
lp tim 大頭+七龍佛+block叻雙符管
有時換戴 龍婆銀2460 財佛,用來炒股運氣好。
有 2430 2546 2551 同近年新牌 十多塊
我好少牌 不如 去曼谷收藏家 銀行夾萬睇 佢有幾百塊。
戴派古曼粉 ,即是地童升級到天童,再超度到翮佢去另外空間。
唔會有靈係身邊只有精神力量 .
因為有高階精靈護身 ,感知能力提升很多.
如果有嘢我都會feel到但睇唔到
咁如果我沙礦2546坤平 升LP Tim 七龍佛+符珠
洗唔洗又再適應過?沙礦啲野 戴上手會黑一排
應該要
7龍佛 得2518
符珠要睇品相,有什麼料在裡面。
接近大模block叻雙的符管用料的符珠。
要用放大鏡睇用料 講就難講點分類...

無影響,同一法脈,力量只會更強大.
早2年前,我月月去旅行時, 我都改戴沙礦黃金花出遠門。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞