佛牌討論(正牌)6

1001 回覆
7 Like 38 Dislike
我無事我打開泰拳
係想講 比人整左個佛牌落地打交果時
對佛牌有無影響
無架
唔好諗到佛牌咁複雜
佢既意思唔係驚唔驚爛
巴打你好啊 呢塊係哈利巴推薦 聽你講完有睇過其他四面神 但最後都係覺得呢塊岩心水 同合眼緣 第一眼望洛已經棍供請 都多謝你既提議啊
我都有睇到
群名就唔Show了 應該係同一個群
Show Post
想問下有冇ching識貼金箔,係咪用漿糊筆就得?
古巴烏拉薩邊有出過啲咁嘅牌
一定不要在網上請牌。
最好搵熟有名牌商或曼谷商場內的佛牌超市Pantip Ngamwongwan
就咁貼上去就可以啦
我一次無 我都係平時睇下有啲咩牌
痴得實嫁咩?
同埋點解選擇Pantip Ngamwongwan入面啲內佛牌鋪既?
唔怕有假嗎師兄?呢個想學野 下次去睇睇
睇你技術吧,不過你痴左金箔上塊牌度會影響保值
係痴落供奉像到
戴完之後唔戴要還
十足十楊千嬅借運咁
借完要還
唔好用自己既性幻想去睇一些自己唔認識既領域

正途佛牌是一種僧人俾善信的祝福和加持。都是善信用來憶念佛法僧的工具(原意)

加持和祝福並不是一種有條件的交易,至少呢份祝福同力量唔會你唔理好彩照著steps 帶同做,滿天神佛都會來幫忙。

你所講要借要運既我諗你應該講緊泰國另一樣好類近又同樣出名的野,養鬼仔或者簡稱陰牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞