佛牌討論(正牌)6

1001 回覆
7 Like 38 Dislike
是什麼鑽根本不重要?
你估D牌貴 定真鑽石貴?
我終於感受到派更也同派古曼 帶比我既煩惱
異性緣 多到 個個有Signal咁制
我都唔知簡邊個長遠發展好
跟著工作上 啲同事勁包容 勁好禮貌 差唔多幫我做哂咁制
搞到我都心虛 我係咪做錯咩事
邊個師傅咩年份
2557 阿贊尊 派更也 坤平
2530 龍婆沙礦 派古曼 坤平

兩尊都戴左兩個月
可唔可以介紹下邊度請好,新手驚俾人昆
呢到好少講鋪名
新手…你預算幾多?
10k左右
10K連一個都請唔到
加多少少先夠請2530
呢兩個加埋 30K以上到 你有BUDGET 直屌呢兩個 建議
不過我每個月都有KEEP住做善事
佛牌只係幫助你 更易
都要靠自己+做善事
2530細模請到
但係細模好似指甲咁男人戴怪左啲 當然無問題啦
新手不如請2546/43試下個法脈先?帶得好先再升
我都建議 因為我一開始係2546先 然後升級2530
新手建議2543起手 因為龍婆添模
2546就多假野
有緣可試黃金花坤平,力量加倍。
4萬銖 夠在曼谷買沙礦2530大模。
巴打你建議我請個2546試左先定一嚟直接請2530好
都話左坤平古曼 一切力量來自古曼粉。
古曼粉濃度 越高越好 當然2530
宜家 LP TIM 符珠都炒到好貴。
分享下寄嘢過泰國嘅離奇失踪事件:我試過寄六個牌去泰國鑲殻,寄空郵,工場個邊收到之後話只得返五個…唔見咗果個係最平個牌係無盒裝住,就咁用個透明袋仔裝住

其他嘅牌有盒裝住,避免佢響入邊浪下浪下,我放咗紙巾入去並用膠紙封實個盒,睇唔到入邊係乜牌嘅
之前見到香港有得請不過成五皮野到
要等佛牌帶來更多財運先有機升級
話時話 呢個模 係大模?
定係同2530 得中模同指甲模?
Lp tim 2517 黃金花坤平
70-100萬銖
咁應該唔係同一個版本了價錢差咁遠
話時話 我記得師兄你係咪有戴陰牌都會?
想問下阿贊摩納係咪陰法師黎?
見近排好多人推 佢既坤平
如果佢係陰法師就唔請了
你終於明我當時講咩了
小心有人眼紅
龍婆添5萬港紙都未請到普通版坤平
佢聲稱係 有埋SMK咁我真係唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞