佛牌討論(正牌)6

1001 回覆
7 Like 38 Dislike
我甚麼都沒說

拍賣區本質就係咁樣,有寶貝都有次貨
需要自己能夠照顧到自己,反正執到寶係你,中了伏都係你自己

假既係驗證卡年代應該係有減少到既

隨之而來既伏,係將一些好出名的僧人的一些比較side track 的作品放出來發售。 唔識既人google 見到:E ,呢個9 大聖僧來,又只係一千幾百好抵
之後最後用後感都係未如理想,又浪費左時間

情況就好似雖然你選左一間米豬蓮餐廳,但入邊menu一樣好食既你都沒選到,食完之後覺得名過其實
網上買:
新牌-不如去廟恭請
老牌-99% 有問題。
Hiu 巴 屋企有無供奉尊?

諗緊屋企請個供奉尊 但仲諗緊請咩好
原本諗起師父就諗起沙礦
但沙礦係咪無自身供奉尊?
你應該不知道standard amulet 卡背後有咩既得利益者 同之前大版主話人假貨,點知最後那件貨係那個賣家多年前搵佢買

小弟只有供LP TIM
沙礦只有符布。
我最多講咁多遠離是非
最近忙緊做運動練書法
姐係沙礦都有出自身供奉尊 有無理解錯?
我沒有見過。
拍賣場本質就係尋寶阿
咁Hiu巴
屋企有咩供奉尊
我仲諗緊整個壇請咩好
不如整尊四面神
我自己比較捨得比錢人賺,咁樣總好過唔俾錢人賺,人地諗方法第二度搵翻你錢

有時生活好多野煩,我需要嘅係一個好似廚師發板既壽司師傅或者一個private banking 既客戶經理咁樣幫我manage 我個portfolio 定期幫我update ,上到大方向,下到穿條佛牌繩
真係有咩緊要既狀況撞鬼之類,打個電話會來幫手處理

還神買供品開車車埋我去

睇樓結婚轉工幫手睇風水擇日

當然我與我搵開那個佛牌界RM 識左好多年,由我讀書到出來做野
我都跟你一樣
不過 我搵泰國牌商
佢識曼谷上流社會d人
學識好多野。

最尾請咗佢,沙礦 2543 坤平
👍🏻👍🏻👍🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞