佛牌討論(正牌)6

1001 回覆
7 Like 38 Dislike
Ummmm我覺得只係有時機未到吧

我分享小小個人經歷阿
那時我帶緊屈當一四面希望自己工作事業有好既發展
之後係那間無咩前途公司,突然做錯大既錯誤,之後被人勸退了。跟著轉左另一行,際遇人工變唔同

都試過希望求一些感情既願望,求完後本來圍繞身邊好多好多亂七八糟既異性都同我斷左來往,之後正正經經識到個異性

站係當時那一刻我覺得自己好不幸,但望翻轉頭又好感恩
祝事事順利
我個人見解就覺得係緣份未到
得罪講句,幫你係人情唔幫都無問題
唔好覺得求完佢會做係應份。
最主要都係睇個人自身,天神幫你呢都係推你一把
最後嘅選擇決定權都係你嘅
點先知道條命岩帶咩牌,要比師父算命嗎
唔太需要
無一個人了解晒各種唔同法門,既然無人了解得晒,又點可以斷言係條命岩咩,唔岩咩

主要我覺得可以從在一些較認可同有名的款式中,找尋一些岩眼緣的聖物

之後盡量一齊研究下,最後再決定入手就會行少歪路了
針對各方面傳統正牌出名有好多
比如感情方面最頂級那位依我所知應該係龍婆丕
有興趣可以Google 下

正牌那種係令身邊的人都喜歡跟你做朋友,喜歡親近你。形象化咁描述就好似身上散發出柔和既氣場

但就唔係陰牌用鬼靈亂人心智或者好霸道咁迫你服從

情況就好似你會聽女朋友同老闆既話
前者出於喜歡,後者出於佢權力大過你
而那種柔和力量來源自僧人慈悲既願力
願眾生安好既溫柔
純粹個人9up
唔知你點樣界定陰牌

我眼中只有兩種佛牌
一,符合佛教教導,從佛牌中體現到佛教教義既牌
二,不符合外道既牌

而穿上僧袍唔代表係僧人。

佛陀話就算佢自己講嘅嘢,你哋都要細心分析
唔係
的確以前得罪唔少人,人會犯錯,人亦會改過
我對我既過往行為負責,也想請教你指點翻我今日有邊樣言行是影響人
其實佛牌大把款可以揀,入少隻唔會蝕抵。覺得有懷疑建議唔入
有次帶龍婆浸蘭二期四面神,嗰晚發夢咳啲黑色嘢出嚟,唔知有咩意思,唔敢再帶住
鬼牌嘅「有效」唔同

例如拍嬰,佢同屍油差唔多,迷你身邊嘅對象同你做愛,但之後對方會後悔同唔知點解會同你搞咗

你諗吓,「功效」既然可以咁變態,佢將來要你還嘅嘢一定更加變態
我哋法科都有迷魂法,但一般中式師父比較有道德觀,唔會亂嚟,就算幫人做和合都要問過壇
所以我咪係15樓同其他巴打講小心網上騙案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞