佛牌討論(正牌)6

1001 回覆
7 Like 38 Dislike
佢話有
我想知巴打戴咗之後有冇咩感覺,同埋小動物會唔會驚咗你
唔知係咪能量大勁 個胸會冤住冤住咁 但係小動物又冇驚我喎
聽講供請呢塊佛牌之前好似話要做儀式先可以戴
請塊珍寶二好定阿贊奴鬼兵崇迪好,想聽下咁多位嘅師兄意見
珍寶二
效果方面兩個都好唔同
佛牌可唔可以殺死林鄭?可以嘅話我願意用全家條命嚟換。唔可以嘅話就垃撚圾
想戴四面神 求介紹
四面神來來去去都係得那幾個

阿贊興,龍婆doo,龍婆史,龍婆浸蘭,阿贊屌
屈當廟
新手一問 旺角間泰玲x啲牌講唔請得過?
想知效果方面點唔同,上網睇鬼兵崇迪可以成願,人緣非常好,招財(由其是賭運),避邪擋險,好似全能咁
其實上神枱既佛牌有咩效果是缺乏

必打就傳統收藏家最終既收藏來,而龍婆多是比較平宜近人既選擇

鬼兵就打仗時期製作的佛牌,來近就快出圖鑒,認受性慢慢提升

效果呢樣野,你帶是但一隻都唔會點差

你需要追業續阿,就帶鬼兵囉
細水長流就龍婆多
咁又係,多謝師兄解答
去到最頂那些無人會寫有咩效果啦,都唔會俾你搵到有咩好評分享

上到岸邊個得閒寫咁多野

寫出來你都未必信啦
效果呢樣野好膚淺

講真咪又係寫手寫,有邊款牌唔可以保平安,邊款唔可以升運招財人緣

我地係講歷史講法脈講故事講年份講模具
真係要學下嘢,小弟係新手
鬼兵係打仗時期非常時期用非常手法做出來既佛牌,加入大量骨粒骨灰,有啲款會加埋包屍布。由於好多模具之前都有真偽爭議,所以價錢以前較海鮮同升唔起。最近有就來出圖鑒既利好消息,價錢同流通量多左好多seller拎貨賣

龍婆多是屈能龍婆嚴呢支泰國第一必打法脈另外自己冒起既近代必打師傅。同時龍婆多都係9 大聖僧。材料用上經書既碎片,花粉。價錢就洗穩步年年升小小價
大量骨粒骨灰好似太陰唔係幾好,但係d人又話呢塊係正牌嚟,陰料正法,唔洗供奉
你要代入翻那個時代背景去睇件事就會明點解當時會用呢啲材料
咁我呢家唔係打仗,係咪又唔需要請咁勁
所以你要了解翻到底你睇那樣野係咩野來
接受唔到又何必請來帶
咁又係,要了解下先
我一開頭都有諗過請布紋鬼兵 可惜入手門檻有啲高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞