佛牌討論(正牌)6

1001 回覆
7 Like 38 Dislike
𠵱款嘅一期真係難求
我八字 post 一樣俾人屌唔係正宗八字,以前開教計股票估值一樣有人插,𠵱個世界講乜都會俾人踩㗎啦
樓主睇化啲啦(雖然我自己都好難做到)

我返份伏工兩年,幫佢搞咗好多嘢,到最後頂唔順走一樣屌鳩你,𠵱個世界就係咁
聽講四面神真係全功能,雖然仲未體驗到有大事蹟發生
我帶過呢款既第一期
我覺得有種好平靜聖人mode 既感覺
係個人平靜咗,𠵱樣係真係 feel 到
我唔講係我覺得再講都沒咩意思
比如我貼個bank statement 啦,跟著就會問你點樣證明你既錢係佛牌搵翻來跟著沒完沒了

個問題就好似叫你解釋點解藍色叫藍色,紅色叫紅色

你點解形容唔到紅色係咩顏色,點解解釋唔到紅色叫做紅色
以前開個股票估值 post 仲搞笑

啲人叫我貼倉證明俾佢睇我套方法係得,一鳩樣

如果有 100% 得嘅嘢,我一早發咗達啦

btw, 其實啲人要有快嘅效果,佛牌聖物應該冇咁大助力(始終都係靠師父嘅願力加持),不如自己學法修法
無錯,小弟只是分享一下。又要証明Xx,
唔話 就唔會騙人。
又唔係牌商sell 牌,好多勁野名師牌 唔有有錢就一家買到。
宜家Lp tim 做左成個假牌系列出來,真牌買少見少。
我只會越買越多 唔會放。
老實講修法個人對靈界、風水環境會敏感咗

公司風水唔好都會 feel 到
如果你學過一些法門,應該明白力量來自祖師又好,天神又好,佛又好,你持咒修持,愈有信心力量愈大。 佛家形容為一心不亂
係,修法要訓練意念,心一亂就冇用
算把la...
當d 牌一d 用都無。
你叫d 新手 搵10年 lp tim 或9 聖僧d 牌幾錢
宜定d 古董牌升到幾錢。
根本香港人同泰國人價值觀唔同 講多無謂
藍色點解叫藍色,紅色點解叫紅色
請形容紅色係咩顏色俾我聽

愈簡單的事物往往愈難形容
道可道,非常道就係咁解
泰國人尊重僧人,所以配帶尊重既僧人既物件作為憶念。就係咁簡單
有啲嘢真係好難證明

好似我哋法門有頂刀,但把刀要敕過

啲人一樣會話把刀做咗手腳

最簡單問人信唔信有鬼、降頭,一樣有人唔信
玄學嘢唔係個個人接受到,所以如果同唔接受嘅人講嚟都嘥氣
𠵱啲真係唔好挑機,係香港社會太過物質

喺東南亞法科大把降術 / 邪術,要令人撞鬼有幾難
佛牌同睇醫生一樣,神夾人。

話說第一次買佛牌,訂咗龍婆禪南四面神,約交收。當天早上有個客要我去佢公司幫手,攪掂比左$3000我。$3000就係牌價錢。

好易証明
叫佢去墳場組 做1-2年 就自己會知道 好多野是解釋唔到。
老師父話-我見好多人一入來做什麼都唔信 但做耐久 自然會搵宗教力量幫自己。
呢個模具好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞