佛牌討論(正牌)6

1001 回覆
7 Like 38 Dislike
好好帶,祝你事事順利
派更也搵到個$18000
哈利巴覺得Deal唔Deal好
你問我買唔買我咩價都叫你買

不過當然有好多人會話點解唔買呢樣那樣,咁你要自己揸主意啦
都係
咁我想問使用者意見
哈利巴你覺得 唔計自身做既善事或者福報呢啲因素
升級佛牌係咪真係會提升回報?
我自己有派更也呢尊佛牌,係某段時間上的確工作上幫到我.。現在比較少帶

佛牌助力好難講有咩實際上確實數字上的回報
都好難講適合我就一定適合其他人。

只係我建議你可以去嘗試唔同好的佛牌,再搵岩自己帶的佛牌。 無標準答案的。 都忌跟風,人云亦云

你可以去睇下派更也製作的故事同師傅平時既為人。 睇完覺得欣賞尊敬又鍾意既就去買啦

請佛牌唔係街市買餸,唔會話因為A比B平,所以我就買B ,反之亦然
新手一問 必打佛係咪幫手令人做d岩嘅決定同防小人
帶左2星期左右有個本身幾frd嘅同事搵到工辭職, 之後返工成個人嘅一d際遇,同其他同事之間嘅相處反而唔同左,開心左,唔sure呢位同事係咪就係小人,但本身同佢係最frd,冇聯想過佢有可能係小人
so far而家帶左幾個月,個人冇咁負面
有呢個幫助的
所有龍婆都會答你無
依龍婆Tim講法做參考,大俾男士,細俾女士
我想請問如果串佛牌擺左係度 冇戴8年幾 最近想戴番係咪要有咩程序 即係洗唔洗拎去請佛牌既地方搞搞先可以戴番?
意思係size 上分別岩男仔帶或者細細粒岩女仔帶唔係效果上
蝴蝶 必打 崇笛 即係直接唸經文再戴番就得?感謝樓主
沒問題的,經文念與不與分別不大
帶上身就可以,沒咁多繁文縟節
請個時係學生時期 時隔太耐都唔記得左出自邊位師傅
好!謝謝解答
龍婆冠呢一生靠做佛牌捐出來既錢好似都有成億港幣

佢做咁多佛牌,真係唔知係咪佢做

不如先試吓帶帶睇下有咩改善再諗下步吧

足不足夠係睇你需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞