佛牌討論(正牌)6

1001 回覆
7 Like 38 Dislike
唔係那回事
要用龍婆丕粉紅肉坤平。
邪野就阿贊屈拉精靈。
咁姐係如果我升級既話 可能異性緣會變差?
我見我戴緊2546都OK呀異性緣
派更也唔係異性
我仲以為大家都係坤平都對異性緣OK
寫手會寫俾你聽咩功效都有, 等你買又買得開心
帶又帶得開心。
我以為2546 坤平 同 派更也 功效一樣 但派更也係升級版 我以為係咁乜原來同法相功效都唔一樣
從來無講法坤平一定對異性有幫助
只係多對人緣人氣之類有幫助。而呢種幫助有些是幫助你財運,有些幫助你其他方面

至於成日講龍婆銀招財,其實無人緣又點有財運
去到某一個級數,基本上所有你需要嘅效果都有, 只係你對於邊一種效果覺得特別明顯啫
LP TIM 同沙礦 都是主力招人緣財 。
只有黃金花 招少少女。
龍婆銀 主力避險, 招橫財好少少。
我話唔係那回事。係隻牌主要唔係咁用

就好似你唔會拎架轎車去飛車一樣

佢製作時主要都係派俾當地貧窮村民,對那些人來講有飯溫飽改善生活係最重要。 咁隻牌睇翻故事主要都係用來改善生活財運多。

而派更也對銷售民種需要好多人氣既行業特別有幫助
不過唔緊要啦 既然口碑加財運同人緣
對我返工同投資應該有一定幫助
2546都已經有幫助 我諗派更也會更好掛
唔知而家賣到幾錢呢
該時期Khun Phaen 2000年護身符的價格下跌了兩倍,並試圖印刷出比流行博客還貴的價格 因為那時人們喜歡嘗試用兩塊印刷,而不是為什麼在2005年以後,流行的博客更昂貴,所以不知道那是因為祈禱
唔記得咗純粹因為當初覺得極合眼緣供請咗,之後都越戴越鍾意
我請佛牌唔係淨係睇功能性,派里令我好心安,覺得自己同佛法唔係咁遙遠
其實直接上泰國啲facebook群組請最平

我見過好多牌香港都賣貴成幾倍
如果自己識泰文 識分真假就可以。
我見龍婆滿嗰啲facebook有成廿幾萬人,同啲出名個啲人請咪可以
我都覺得幾慈祥

呢塊其實要點分真假,都帶左成年
哈利巴
有野想問
沙礦2530同派更也2557
比你選擇你會選擇邊個?
岩岩問過價2557 依加都要$2xxxx-$23xxx
派更也應該唔洗咁貴
2530 就傳統出名野來
睇自己鍾意吧
見兩間都出咁上下價
一間要訂 但$20000
一間唔洗 但唔係泥漿銀管 $23000連卡

我想問下2530你覺得功效好唔好過2557?
兩樣都好
睇自己鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞