F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
賓屎del 左record
叻都慘既 原本咸狗炒左 變第二lead 緊lando 廿幾秒 跟住公公就炒
呢d 就係比賽好難講

咸狗真係好運到仆街
有冇覺得今年麥記隊pit比上年差
呢兩場啲pit長期3秒以上
4萬連續2場都有7pit 上場4.x 今場6.4
跟住今場戰術方面又唔係咁好
仲有30幾圈就拎條紅胎出嚟
係比佢賭贏咗牛奶仔有本事拎住條紅胎都仲keep 到
其實去到後面佢都就住就住嚟揸
而咸狗可以用盡條黃胎 明顯輕鬆過牛奶仔
但係拎住條黃胎分分鐘可以守住第2
反而4萬條紅胎好快就唔掂
佢係後面根本完全守唔住辛獅 同咸狗
今場睇得出拎黃胎明顯可以谷得勁過紅胎
垃利而家又靜雞雞殺上嚟
今年麥記如果唔改 要拎第3甚至第2都唔多樂觀
6.4懷疑要等安全釋放
重要LEC好多時間都無radio
紅胎嗰邊我唔係咁同意
紅係贏在warm up快
再加埋今場除左DRS之外就無位過到人 所以有track position係重要
FF緊如果公公後面係咸
公公會點
觀眾又會點
咸會唔會BLM
公公會放腳比佢過
平治一早會有order啦 邊會有呢啲攬炒
就唔會有呢個意外咸都係會上po
咁素講公公見係佢先咁又唔係冇道理
不過太誠實好多人唔鍾意聽
四萬今站係搵唔到 setup
Norris 係勁快
紅軚冇跌 watt
咸過左 Norris 做紫圈埋單 Norris 都係輸秒幾

咸直路開左 drs 好難過唔到
但 Norris 因為用紅所以佢係彎個度一直可以 keep 到拉利

用紅既原因係 restart 個時可以搏,呢個場得一個超車位,track position is King

算唔算答晒你啲問題
講幾句就算啦,郁手就多咗喇
唔完全一樣
Bot壓埋去都仲留返一個車位
Maz係直接夾人埋牆/出賽道,冇留一個車位
一早 this is james咗
落完雨場地溫度低, 紅胎好難入工作溫度, 但黃胎似問題少d, 可以起到圍
你係唔係掉轉左
medium 易起溫度過 soft
結論係公公冇可能喺咸前面
所以個 ff 前設已經唔成立
叫佢同咸講
你都7屆啦 點解唔讓個位俾我
其實都唔洗理講唔講笑,佢成段野都識得好清潔,揸得好咪Mercedes, 揸得唔好就clio,,「今日」lee 個case 就係clio.
主持都有順口風再補ups and downs 係常態
如果佢之後場場有分,唔通toto 又會扮睇唔到,好秦仔上年咪就係一路往下走,俾唔到希望人見到囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞