F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
呢d情況 10個11個車手都係覺得自己無錯架啦
不過素講既野 有d難落台囉
講到公公應該由佢過咁款
我係氣/秦就睬佢都有味, 見過鬼仲唔怕黑咩, 仲上返嚟受靶

公公差啲搞到無命呀
冇 Halo 佢死撚左啦
Russell 都成兩百 K 隊牆
唔係唔嬲呀嗎
我覺得咁講係個警告

Rus 實力在77之上 77知 toto知 素自己都知

但係你證明自己實力之餘要顧住全局/大佬面子

唔係佢有權唔比你上來
佢作為新世代重有價值既
ham, vet, alo, kimi 退左都成4個位
F2都無咩邊個特別有料
然後checo,Ric都咁上下年紀
ocon呢d準備比人叮走
最多都係無平治渣,但會有班落既
氣今日最後唔爭氣
放你個心啦
成個場後生個班又係 Mercedes 系得佢壓到場

學阿木老豆話

你個仔揸架 Williams 過人地 Mercedes 喎
我覺得素嬲係
覺得佢late move,搞到大家攬炒
同埋暗啞底覺得
屌你渣平治架喎,我渣威記都追到你 你廢唔廢呀?
重要咁樣陰9我
咁講啦,平治7連霸之後
佢地而家係想點樣將平治呢支車隊再提高商業價值
老實講,咸爺今年贏到
下年都會繼續續咸,
你羅素等得幾多年?
有其他隊出offer 咁你跳唔跳?

Aloson其實同咸喺07年隊內都鬥到火屎咁
但係好多嘢都係入咗房門 大家靜靜傾

就算邊個報串邊個玩迫害都好
喺鏡頭面出大家都係和和氣氣大方得體

Russell拍頭嗰下俾鏡頭影到已經對車隊造成好多潛在影響
心入面肯定係後面果句
外人見到Williams趴Benz頭都覺得係恥辱
仲要睇慢鏡公公舉中指之後 russell先拍落去
Russell條氣肯定更唔順
唉 太衝動了 咁樣比佢上到去平治都只會比咸狗撚到喊
真係諗起Gasly幾有料都返唔到RB嘅原因
就係得罪曬RB入面嘅人
宜家Russell仲要做埋出面
我係Benz嘅人都會睇你唔順眼
Russell今次真係有d衝動
幾時得罪曬
每次見到d車手屌黎屌去 都會諗起jb曾經講過
Either you suck it up, do your job and enjoy it, or you’re Kimi Raikkonen
咩真相

kimi唔單止係車手
重係一種態度
平治sure win
Russell個情況可能仲嚴重啲
要睇呢幾日件事點發酵

Gasly起碼都係紅牛自己閉門打仔
街外人睇唔到槍頭引住邊個

宜家Gasly拎咗分冠 AT又有力一爭上遊
如果Gasly喺未來比賽幫到韋少 就真係話翻身就翻身

Russell唔係平治廠隊
出咗事又對住媒體多書特書
佢真係要明白佢個位本身就好尷尬
證明上年係Ric 勁,唔關車事
好似北韓報體育咁
咁搞法會唔會到lando上位過平治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞