F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
俾埋Benz你就揸好唔好?諸多藉口!
平一定keep公公
公公呢種車手好難搵
07年血的教訓
你估佢唔醒水?
咁乾線得一條 Bot去行都好合理ge
素激到癲左咁又有d誇 但咁難有攞分機會都明嘅
其實素都幾悲堂堂F3 F2冠軍明日之星但編入威記,捱幾年見住同屆啲老友有得上中游甚至上pod,自己就永遠包尾,到上年巴林終於等到機會證明自己,點知又柒pit輸埋,今次忍唔到手搞到連Toto都開始對佢動搖
宇宙第一第二車手
不過佢係話都唔知邊個60邊個40,其實姐係5050
去到呢個point
我會覺得已經要考慮WCC個問題

btw 曼聯做乜柒
我睇其實都係睇 keep 唔 keep 到 WCC
真係輸咗嘅正常都要搵佢祭旗
China GP
今年AM係有問題
波箱唔夾係一件
然後底盤都有問題
不過我覺得呢2站都係搵圖做testing多d
好多時都係搵佢試野
但我同你講, 呢一招真係好多人都用
除左kimi唔會咁之外
19位車手都係會咁
我覺得係講笑
始終佢地炒車搞到mercedes少咗攞分機會,佢點都要講類似嘅野
唔通炒完會令佢更想帶Russell黎咩
咁嘅話77肯定反面
以checo呢兩站黎睇
公公個位定過枱油
今日呢鋪一嘢搞尻2個Benz車手
撞撚完公公仲去打佢個頭
跟住仲出個post暗屌公公

人柒 做人又無PR 好難唔動搖
嚇就梗㗎啦
但DRS呢下玩就毒毒地
唔知公公算唔算硬返次
冇背景底下仲留到喺F1 未算係咁, 你睇下近十年嘅F2/GP2 冠軍有幾多個仲留到
Senna schumie max etc.
搵佢第一個換黃已經睇得出搵佢做白老鼠
睇定啲啦
宜家講公公out太早
紅牛同benz大家好似一人讓一隻手咁
其實講真呀,佢都唔係100%升平治架嘛
點都要為自己儲cv既
但呢下5050 係真係影響左既
好老實講,唔計攬炒,公公一開始都唔應該係同羅素鬥車啊嘛,點會去到P10根本大家都有眼睇成站公公嘅垃圾表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞