F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
https://fb.watch/4YIaB7AVL1/
咁算唔算迫咸出去?
嗰位仲少過公公對素素
琴晚嗰個話公公推素素出去,今日轉曬口風
live既時好多新車迷
琴日仲貼曬圖叫人驗眼
保子真係次次一跌出前4名就完全無PACE
佢之後入左 pit 換左頭剷啦
留意返佢撞埋去個度係中間 gravel, 最尾停個度係 pave 左架,同埋中間堆 gravel 都好淺所以佢先出得返黎

佢手車係勁但都唔好過份吹奏佢

Crash gate 2.0 就無可能,但再一次證明咸幾好運,如果無 red flag 佢一定上唔返 podium
其實佢一off track即刻入後波 係連份頭都唔洗換
係佢停低再比油先整爛份頭
本身變濕地已經幫咗佢抹消PER嘅紅tyre優勢
(點知max rocket start)

結論係條友真係好撚好彩
就係呢啲時候,同埋上年雨戰揸住條inter 到尾既時候先突顯到佢既鬥心同技術。 睇佢後追真係好賞心悅目
咁保嗰下的確係兇緊Rus, 你可以話唔算推,但呢個blocking 唔係乾淨利落,閂門閂得太遲
咁正常SC走咗,但未到starting line,唔係唔可以爬頭咩
部火星車講緊單圈快其他人半秒至一秒 仲有紅旗幫佢抵消番 追到係應份 除非佢廢到無撚用咁
佢閂到啱啱好2米闊我都覺得無問題
不過同意要早少少move
今次算遲閂 但係唔算太遲閂
咁爆趣?
咁 "成事" 本身係咪業界名人?
暗地裡講緊另一個人垃圾
仲有好似未完全off track
啱呀,spin係特殊情況。賽例上係可以overtake
如果係公公…
今年RB夠火星啦,公公同checo 係中遊struggle 左幾耐

公公廢就預左,本身諗住checo 會穩啲
單野其實50:50

保子廢就梗㗎喇
你話佢陰陰濕濕又啱 你話佢要行右轉左又啱
你話佢睇唔到素 轉咗右又回返左又似

羅素
你話反應唔到前車突然轉右又啱
你話佢見到有水所以失控又啱

所以 racing incident 都 fair
係個反應差別影響咗觀眾覺得佢哋啱定唔啱

講真你係 toto
呢單嘢係好頭痕係個重要程度係點?
如果你地係 toto 下年二揀一簽邊個

正評:保子
負皮:素素
點解琴日紅旗之後係rolling start
咁ham9有無過過rb?個兩位手車係咪去到top level?
印象中公公玩水不嬲廢柴黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞