F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
老豆力量係用20年既零件
但今年cut下壓力
變相好多件唔岩用
隔硬用就表現唔掂
你擔心素之後交唔到貨扣分上唔到好過啦,佢上平定過抬油
素講嘢太絕係真嘅
上年先幫秦鬧大牛無support 佢俾人話返轉頭
到今次大大聲喺記者面前批評自己老細嘅人
就算保子嗰下有幾錯都好佢一嚟就車就手落保子個頭到,呢樣已經係negative pr, 見上面啲回應就知
睇得出佢份人言行上有啲衝動,但好彩未去到無得救嘅程度嘅
講起Heidfeld
你講得好中,佢係肯公平競爭嘅人
我睇佢而家d訪問
佢其實仲覺得自己當年係比Kimi更有資格坐個個位
但都尊重車隊決定,同真心wish Kimi可以更上一層
甚至到Kimi回歸alfa佢都有祝佢
你真係聽得出佢係好sincere
但佢自己都笑住咁講呢種性格係f1係好蝕底
老舒不嬲都係好願意帶新人既
果時kimi既風格真係別樹一格
真係 快
同埋可能kimi個style掛
你又真係好難憎kimi呢種人
咪係

唔係屌咁多位巴打
但唔使睇得咁大
呢件事情唔會對佢個promotion有太大impact
冇記錯紅牛都好似有問過價
今場四萬係穩 但佢個pace同lando差好遠下
佢應該要d時間pick up返

好似冇
Kimi個阿爸係好似揸的士 佢本身唔係車圈世家

但係可能真係性格討好 同埋 嗰時玩賽車就真係賽車 唔搞政治
就算Nick Heidfeld都當Kimi係自己細佬咁

https://youtu.be/nN2UnWfYuWE
佢最精彩個樣冇咩人留意
係 drs detection point 前俾叻入一秒內
叻有 drs 就可以頂咸但又要顧防守
咁拎個第三
但Kimi個陣覺得老舒好撚煩
好似反叛期嫌老豆老母煩咁
我淨係覺得佢好撚慘
係呀,本身佢有權拉開少少
個pace有部分係本身要養條紅胎
本身兩部垃利點都追佢唔到佢冇需要快
DRS過唔到就乜都得
臨尾守咸嗰幾圈真係好正
佢今場雖然最後P3
但係表現值得攞DOTD
申利唔記得投
另一樣勁既係老麥真係換哂2部做紅
點估到條呔咁都無收皮
計得咁準
Bottas 舉中指先架喎!
所以我話
Kimi同Russell真係冇得直接嚟比較

一嚟時代已經唔同
以前人同人可能講個心已經夠

二嚟Kimi嗰時可能一步登頂
背後都有Nick Heidfeld呢啲同期隊友默默支持嘅credit
只係觀眾見到嘅只有Kimi Räikkönen being 2007 world champion
吓?落車即刻行埋去唔通講對唔住咩
Youtube Russell炒公公條片
Comment個個都話Williams趴到Benz頭係恥辱
我都睇到
明顯錯果d真係會
氣都衰依樣
有時真係唔好多口
隨非冇你唔得
對返公公舉中指咪算囉 做乜郁手拍鳩佢個頭

最衝動係post race interview 話哂toto都係你老細
比返少少薄面佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞