F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
你地究竟唔識英文定睇錯台
toto 擺明 PR language
不如問下點解架 Williams 可以過 Mercedes 啦
Feisty
個agreement 就係
No sudden move under DRS
至於點先算sudden
羅素咁樣講野
可唔可以乞個麥記會然巴打買Merch
用都咪撚咁柒呀
早啲閂門咪焗 Russell 用內線濕地囉
你睇 Norris 就知,個閂門動作一早未到 pit exit 就做,叫你咸咪撚黎
希望真係咁
始終要放眼既係起碼下年大改先有機偷少少雞
不過要贏平治 redbull 難度太大 ... 衰啲講拉利都未必過到 ...
19max做左好多次啦
咪又係咁
根本係f1 過到就英雄
過唔到就狗熊
唔會睇邊個錯定唔錯
我覺得Toto撞車果度到無乜嘢
一落車埋去挑機咁款
Benz呢啲最care Brand image

話就話做車手要有火 但落車就要收埋啦
真心唔知有心定無意
timing 夾到咁
講呢句得罪好多人
"Come on Vatteri!”
諗真啲,今年兩架車不相伯仲,黎緊都係佢地兩個輪住p1,2 咬住,WDC最後可能就係鬥邊個無失誤無DNF

當場場輪流p1,2,一次p1 lead 6分,一場dnf就輸番3,4場優勢出黎

諗到呢度就覺得今年會好好睇
柒頭冇睇鏡啦
奶左野最後個下咪擺少少左俾人覺得我俾晒位佢架啦
我唔覺得公公有心撞但佢真係冇留神
點解我今日唔得閒睇F1先發生咁多野
想知checo真係繼續揸唔掂
重要關頭大牛會唔會為左爭冠認衰仔搵返氣上黎
嘩,明落鳩公公面雖然真係事實
佢係咁先
下年Benz個位涷過水
Rbr reliability this yr...
可唔可以keep住場場都忙
根本呢招叫"Versteppen move"
由處世為人嚟講
Russell係真係睇得出係缺乏社會經濟

個人嚟睇
我覺得佢冇嘢錯
年少氣盛係應該 咁先有睇頭

但由一個公司嚟睇
俾面保子 其實係俾面太陽神
俾面太陽神 即係俾面Petronas AMG F1同埋Toto
同樣道理
你唔俾面保子 咁保子上面嘅人想保你都未必保到

呢下唔係想講邊個是邊個非
只係講point up公司係有自己嘅一套code of rules
而V6 era嘅車手唔多唔少都只係公司嘅一員
*point out
呢一兩年好咗啦
佢出道嗰陣時睇到眼冤
啱同錯都唔講得呢句
就算心諗緊呢樣野都唔可以講
尤其係你下年有機會去Mercedes
咁樣叫Toto點做,呢一刻肯定係幫Bottas
睇下Gasly宜家幾勁都上唔返RB就知
所以話Russell後生仔講野太衝動啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞