F1 2021 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區 6

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
今年有揸波 難講 一間又蘇伊士運河
或者咸包尾起步
諗起叻瘋狂爬頭之後炒車
你知唔知幾多車迷想佢入平
Memes 都有唔少

人地炒次車就無機 仲要話簽Max leclerc會唔會諗得太多....人地牛同拉利會唔會放人呀 仲要遲d大改 邊隊會彈起邊隊會收皮都未必知
Kimi真係好人
我素PR呢d野可以再教嘅姐......
反正都唔會係今季上黑平 隔一季大家就咩都唔記得架啦
我宜家就仲記得佢上年sakir點樣比7pit逼害 諗起都覺痛
記得有個meme改咗換軚其中一個人係咸

PR真係可以教
技術就係咁多就咁多 公公
唔讓咪同PER一樣下場
依家同陳恩能一齊旁述個個係咩人? 好過阿邦好多, 同埋佢地兩個有火花, 聽得過癮左
話就話黑平係火星車
但我素一上車揸出黎果下真係好有霸氣 由其第一個圈已經海放後面
同埋後面連overtake入番積分圈 乾淨利害
果幾下好明顯見到同保子嘅分別
素同公公有分別相信大家上年都知
不過唔知素養軚好唔好呢

同埋想問吓今場點解公公咁後起步
利申冇睇排位
公公出咗咩事要去到啱啱喺 williams alfa haas 前面咁柒
成事
Sainz根本就係得咁多
係睇四萬 同圖
講真,羅素呢下只係低手左,比人sell dummy就中招,事後d PR更加痴線,不過我係平治一定更加比佢上,揸雞車可以同你痴咁近仲要咁有火,羅素柒左呢獲真係no big deal,慢慢教,反而公公就真係見哂底,P8已經unacceptable ,仲要完全過唔到車
係佢落入車陣特別廢
17年開始佢就係咁
唔識cool front tyre
Toto Wolff, Head of Mercedes-Benz Motorsport:

Valtteri had a difficult first 30 laps and shouldn't have been there but George should have never launched into this manoeuvre considering that the track was drying up.

連toto都有意無意話公公真係好慢
你擺出嚟條link寫
19叻係聽唔到車隊radio
但佢講嘢車隊聽到
弊, 唔明添
佢唔應該話p9對公公黎講係nothing
我覺得素係想暗抽公公p9
但唔應該咁講
咁樣講 講到公公今季都實有分架啦 點解唔讓比我拎
咁2009年巴叔都叫可以爭冠既
連登F1 賽車台榮譽永遠台主成事不足
PR要改改 打嗰吓都算
之後佢嗰 team 應該要捉住佢唔俾佢喺咁火嘅情況乜都講
不過聽呢啲嘢幾 juicy
之前平話一跟人尾就cooling 差 唔知依仲家係咪
炒完沙換埋頭鏟已經俾Max lap咗一個圈,前面啲車架架之間都有差唔多十秒距離,唔係紅旗幫佢reset點追得返上嚟
唔係同Per SC spin Ric同Gas過佢嗰吓一樣咩,Max off-track同spin,後面點解唔可以過佢?
有兩下真係技術嘅,第一撞爛頭鏟都仲keep到速度加紫圈,第二入左gravel可以保持動力出番黎,呢兩下真係好撚勁,不過個紅旗真係超級狗屎運諗起尋晚其他巴打話crashgate 2.0,完全係做比咸狗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞